Connect with us

Revistateo.ro

Gemenii, incercati de greutati. Citeste sfatul zilei de 11 aprilie 2016

Sfatul zilei

Gemenii, încercați de greutăți. Citește sfatul zilei de 21 august 2017

Gemenii plang acolo unde nu-i vede nimeni. Sufletul lor este in continuare napadit de amintiri, iar nevoia de afectiune este mai acuta decat niciodata. Citeste sfatul zilei de 21 august 2017.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Lasa teatrul deoparte si nu te mai da surprins de anumite situatii deoarece le cunosti foarte bine. Daca vrei sa iti mearga bine azi arata ca nu esti cazut de pe luna si stii foarte bine cum merg lucrurile. In cazul in care ai dubii, consulta-te cu persoana iubita sau cu un membru al familiei tale. Numarul tau norocos: 34.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi vrei sa iesi la cumparaturi, dar nu prea ai cu cine. Nu e nimic. Shoppingul relaxeaza si binedispune asa ca poti merge si singur daca vrei cu tot dinadinsul sa iti largesti garderoba. Ai grija la reducerile din magazine caci s-ar putea sa iti fie intinse capcane. Intreaba intotdeauna atat despre calitatea produselor cat si despre pretul lor. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Sufletul tau plange azi de durere. Iti este dor de momentele din viata ta in care ai fost cu adevarat fericit, in care ai descoperit fiecare lucru, curios, ca un copil. Azi te hranesti doar din cifre si sperante legate de pozitia ta sociala in loc sa iti faci iluzii si sa deschizi cutia cu vise. Poti face asta, asa ca sterge-ti lacrimile si zburda ca un copil! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Un nou membru in familie iti creeaza ceva probleme… de igiena. Ti l-ai dorit foarte mult asa ca nu e cazul sa te plangi. Cere sfaturi de la persoanele pricepute in ceea ce priveste curatenia rapida si eficienta, poate chiar de la mama ta. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te baza pe calculele financiare pe care le faci azi. Exista o serie de probleme pe care nu le-ai pus pe lista si te vei trezi cu ele nerezolvate. Fa-ti o lista a prioritatilor inainte de a achita anumite facturi. Plus de asta, sa te imprumuti in continuare de la ceilalti nu este deloc o solutie rentabila. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Se vede ca incepi sa te adaptezi noului tau stil de viata. Esti tot mai activ in cercurile in care te invarti, iar oamenii incep sa prinda drag de tine treptat. E normal: orice Fecioara la inceput pare ciudata si extrem de rece, asta pana isi da drumul cu adevarat. Bucura-te de faptul ca reusesti sa fii natural si traieste-ti viata! Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top