Connect with us

Revistateo.ro

Mancaruri

Gateau de cartofi cu coriandru si cimbru

4 rosii ciorchine
200g fasole borlotti
40g telina
300g cartofi
750 ml supa vegetala
60 g ceapa hasma
60g praz
2 catei de usturoi taiat marunt
2 frunze de dafine
Ulei extravirgin de masline
60g de prosciutto afumat
coriandru
sare
1 ou
parmezan
piper

Se caleste ceapa, usturoiul, telina in putin ulei, intr-o oala destul de inalta. Se adauga rosii taiate cubulete si dupa aproximativ 10 minute se adauga fasolea fiarta.
Se pun frunzele de dafine si se acopera si se lasa 10 min la foc mic. In supa se pune o bucata de praz si se pun cartofi in coaja la fiert. Se fierbe foarte mult si cand sunt gata se decojesc cartofii si se amesteca cu un ou si parmezan. La final le pasezi cu o furculita.
Amestecul de cartof se pune in forma, se pune unpic de parmezan peste si se lasa la cuptor aproximativ 40 de minute, 160 de grade.
Dezhidratam la cuptor, la temperature de 100 de grade cateva bucatele de prosciuttio afumat. Pe o tigaie anti-aderenta facem doua cruste de parmezan.
Punem la baza fasole, punem peste tortino, bucatelele dezhidratate de prosciutto si peste gateau-ul de cartofi vom infinge o bucatica crocanta de crusta de parmezan.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mancaruri

To Top