Connect with us

Revistateo.ro

Esti in pana de idei legat de ce vei gati maine? Incearca borsul ardelenesc!

Supe si ciorbe

Esti in pana de idei legat de ce vei gati maine? Incearca borsul ardelenesc!

Borsul ardelenesc este gata in doar 60 de minute iar nivelul de dificultate nu este mare. Iata reteta cu care poti sa iti cuceresti maine familia:

Ingredientele necesare: 2 dovlecei, 1 legatura de ceapa verde, 100 gr mazare, 2 frunze de varza, 2 ardei grasi verzi, 1 catel de usturoi, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 legatura de patrunjel, bors, 1 legatura leustean verde, 2 linguri ulei de masline, 1 cana suc de rosii, 1 praf de piper, 3 fire de tarhon.

Dupa ce ai curatat si spalat toate legumele, se taie cubulete legumele mari si se maruntesc zarzavaturile. In oala de bors se va pune ulei unde se calesc morcovii, ceapa si dovleceii, dupa care se pun restul zarzavaturilor la inabusire.

Apoi se toarna apa calda (o ceasca) si se fierbe inabusit. Se adauga sare si piper apoi se pune capacul pe oala. Apoi se toaca leusteanul separat marunt de tot si se adauga in oala impreuna cu sucul de rosii.

Inainte de a fi gata ciorba, se adauga borsul impreuna cu patrunjelul verde, tarhonul si leusteanul maruntit cu cutitul.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Supe si ciorbe

To Top