Connect with us

Revistateo.ro

Esec pe linie pentru Scorpioni. Citeste sfatul zilei de 30 august 2016

Sfatul zilei

Eșec pe linie pentru Scorpioni. Citește sfatul zilei de 3 septembrie 2017

Sfatul zilei de 3 septembrie 2017 pentru fiecare zodie: Scorpionii nu au parte de o zi tocmai promitatoare. Motivele, mai jos.

Sfatul zilei de 30 august 2016 pentru toate zodiile

ZODIA ZILEI: SCORPION

Ideile tale in afaceri se naruie rand pe rand. Ai nevoie de o perspectiva noua si de investitii facute cu cap. Nu te mai entuziasma inainte de a vedea un proiect finalizat. Numarul norocos al zilei: 2.

CITESTE SI: Horoscop de weekend 2-3 septembrie 2017

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dimineata iti aduce in drum o persoana interesanta. Ar fi bine sa ii acorzi timp pentru ca te va invata cateva lucruri esentiale legate de starea ta spirituala actuala, deloc incantatoare. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Inventivitatea ta si buna dispozitie te vor ajuta sa depasesti cele trei ceasuri rele care se anunta inca de la prima ora a zilei. Priveste lumea in mod pozitiv. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

E o zi numai buna pentru shopping. Analizeaza cu atentie ofertele pentru ca vei gasi obiectul mult cautat de cateva luni. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fii deschis in dialogul important care se anunta azi pentru ca poti obtine nu doar apreciere din partea sefilor, ci si o compensatie financiara substantiala. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai parte de o zi interesanta din punct de vedere sentimental. Lasa-te dus de emotia iubirii si da-i voie laturii tale romantice sa iasa la iveala. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top