Connect with us

Revistateo.ro

Cross

Din păcate, o nouă veste tristă…Este vorba despre Mariana de la Exatlon

Mariana a fost eliminată de la Exatlon și a revenit în țară. Ajunsă înapoi în România, ea a adat o veste tristă: nu are o casă la care să se întoarcă.

Mariana a explicat și de ce crede ca oamenii au votat-o sa plece acasa.

Nu stiu, probabil lumea a vazut ca sunt mult prea sensibila. Poate nu toti au stiut ca am avut taria sa alerg 246 de km in 33 de ore.

Ei poate nu stiu ca in momentul in care plangeam pe plaja, stateam in genunchi, o simteam pe mama langa mine, m-am ridicat si gata, am spus „Capul sus”!

Eu am zis ca sunt Giani Kirita in varianta feminina. Mie nu imi place cand pleaca unul de la start sa fim calmi, nu…trebuie sa se tipe, sa ne incurajam cu tarie.

Cand am plecat, le-am zis la Fiecare cate un cuvant ce ii reprezinta, si m-am intors la ai mei si i-am imbratisat si le-am spus „Maine va mutati in casa”. Cand am auzit ca au castigat casa m-am bucurat.”

„Ii spuneam Alinei daca l-a vazut pe Dumnezeu si mi-a spus ca da, a ajutat-o. In momente in care iti e greu, trebuie sa plangi, sa te descarci.

E bine cateodata sa fii si singur. Ma doare ca nu am putut ramane pana la final.

Am vrut sa imi iau o garsoniera pentru mine si copilul meu, apoi am vrut sa ajut niste copii bolnavi de cancer.

Acum, chiar nu stiu unde sa ma duc. Cand am plecat, doamna proprietara vanduse garsoniera si vorbisem cu noua proprietara, dar s-a ivit Exatlonul si am zis, ba, cu Dumnezeu inainte, a mai spus ea, conform wowbiz.ro.

Mariana a fost întâmpinată la aeroport de una din elevele ei și de mama acesteia. Mariana a fost dezamăgită când a văzut că fiul ei nu a așteptat-o la aeroport, însă l-a înțeles, în cele din urmă.

„Clar nu mă așteptam să vină Alexandra. Nu stiu, ma asteptam sa fie copilul meu, dar copilul meu e cu bacalaureatul, cu invatatul, chiar nu stiu unde e.

Da, Valentin Cristian e un copil minunat si frumos, are niste ochi verzi-turcoaz, dar este foarte timid. Lui nu ii place sa iasa, e foarte cuminte, nici macar nu ma lasa sa fac poze cu el si sa le pun pe Facebook.

Mereu ma intreb cum sa fac sa fie copilul meu mandru de mine, a spus ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cross

To Top