Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

De la cine vine salvarea pentru Scorpioni. Citeste sfatul zilei de 20 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Scorpionii simt nevoia unei salvari din vacarmul emotional prin care trec. Citeste sfatul zilei de 20 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Din multitudinea de oferte pe care le primesti azi, alege-o pe cea mai putin costisitoare. Ai nevoie de de stabilitate si din punct de vedere financiar. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu e momentul sa te lasi impresionat de dramele celor din jur cand si tu ai o groaza de probleme pe cap. Axeaza-te pe ceea ce te vizeaza direct. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Daca ai senzatia ca azi intuitia te va ajuta foarte mult in rezolvarea problemelor, renunta la aceasta idee. Nu este deloc productiva. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai visa cu ochii deschisi la culegerea roadelor. Munceste in continuare si da-ti interesul la fel de mult pentru a obtine ceea ce iti doresti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca vrei armonie in jurul tau, e cazul sa te apuci de meditatie. Yoga te poate ajuta foarte mult in acest sens. Sufletul tau zbuciumat merita alinare. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Presentimentele nu au ce cauta in inima ta azi. E cert ca nu poti stapani momentele de panica, dar incearca sa te detasezi de necazuri facand ceva ce iti place. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top