Connect with us

Revistateo.ro

Cum sărută fiecare zodie de bărbat

Horoscop

Cum sărută fiecare zodie de bărbat

Dacă vrei să îți alegi bărbatul potrivit, unul dintre criterii este și felul în care sărută. Astrele le pot spune femeilor cum sărută fiecare bărbat în parte, în funcție de zodia în care s-a născut.

BĂRBATUL BERBEC
Deoarece sunt firi mai încăpățânate, bărbații Berbec așteaptă ca partenera să îi sărute prima dată. Atunci când fac însă și ei pasul nu se mai pot dezlipi de buzele iubitei, fiind extrem de pasionali și de înflăcărați.

BĂRBATUL TAUR
Taurii au o adevărată artă a sărutului. Aceștia sărută la început încet, de la mici pupici flirtuitori, ajungând la adevărate opere de artă din felul în care sărută.

CITEȘTE ȘI: CE FEL DE MAMĂ EȘTI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

BĂRBATUL GEMENI
Gemenii sărută ușor blazați, mai ales dacă relația cu persoana iubită e deja destul de veche. La începutul relației însă, aceștia sărută ca adolescenții. Nu sărutul este punctul forte al Gemenilor. Aceștia compensează cu performanțele la pat.

BĂRBATUL RAC
Racii sărută scurt. Nu le place să piardă timpul cu sărutările deoarece îi derută. Mai degrabă preferă atingerile și statul la povești decât un sărut. Sărutul poate deveni intimidant pentru un bărbat Rac.

BĂRBATUL LEU
La fel ca și Berbecul, Leul nu sare din prima să sărute o fată, așteaptă să fie curtat, să îi fie gâdilat orgoliul de rege al junglei. Atunci când își dă însă drumul, este o adevărată fiară a sărutului și asta pentru că leul mușcă ușor din buze în timp ce sărută.

BĂRBATUL FECIOARĂ
Fecioarele sărută franțuzește. De multe ori, un bărbat Fecioară preferă ore îndelungate de sărut care nu culminează neapărat cu o partidă de sex.

BĂRBATUL BALANȚĂ
Balanțele sunt foarte înflăcărate când vine vorba de sărut. Le place să își surprindă iubitele prin sărutări pe gât, pe umeri și în alte zone sensibile pentru o femeie.

BĂRBATUL SCORPION
Scorpionii sunt extrem de pasionali, sărutul lor fiind arma lor forte. Odată ce o femeie a ajuns în mrejele unui Scorpion, cu greu mai scapă de buzele lui seducătoare.

BĂRBATUL SĂGETĂTOR
Sărutul săgetătorilor poate fi comparat cu comportamentul mamelor cu copiii mici: acestea le oferă puțin câte puțin pentru a nu li se urca la cap.

BĂRBATUL CAPRICORN
Capricornul se ferește în general de sărut deoarece are senzația că nu sărută bine, deși femeile sunt convinse că este de departe zodia care se descurcă cel mai bine la acest capitol.

BĂRBATUL VĂRSĂTOR
Aceștia sărută tandru și pasional, sunt adevărați amanți. Sărutul lor poate fi comparat cu o melodie de dragoste cântată la vioară.

BĂRBATUL PEȘTI
Peștii sărută pragmatic deși sunt firi destul de visătoare și romantice. Punctul lor forte constă în felul în care își privesc și ating partenerele, și nu modul în care sărută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top