Connect with us

Revistateo.ro

Cum arată scena de la Eurovision 2018

Eurovision 2018

Cum arată scena de la Eurovision 2018

Fanii Eurovision așteaptă cu nerăbdare detaliile legate de consursul muzical. Sunt lucruri depsre care abia așteaptă să afle noi informații. Cum arată scena de la Eurovision 2018? În acest articol vei gasi imagini cu scena pregătită pentru marele eveniment. Află detaliile.

Cum arată scena de la Eurovision 2018? Imaginile pe care fanii trebuie să le vadă

Anul acesta va avea loc cea de-a 63-a ediție a Concursului Muzical Eurovision. Se va desfășura în Lisabona, Portugalia. S-a stabilit lucrul acesta în urma victoriei țării din anul precedent la Kiev, unde s-a ținut concursul cu un an în urmă. „Amar pelos dois” este pisa care a câștigat, iar Salvador Sobral este cel care a interpretat-o.

Prima semifinală a concursului va avea loc pe data de 8 mai. Cea de-a doua semifinală se va desfășura pe data de 10 mai. Finala va fi pe 12 mai 2018.

România va participa la Eurovision cu piesa ”Goodbye”, scrisă de Alexandru Matei, Alin Neagoe și Cristina Caramarcu. Melodia este interpretată de trupa The Humans. Piesa a fost aleasă în cadrul finalei naționale organizate de TVR.

Trupa The Humans va cânta în cea de-a doua semifinală ce va avea loc pe data de 10 mai în Lisabona.

CITEȘTE ȘI: De ce participă Australia la Eurovision?

CITEȘTE ȘI: Istoria participării României la Eurovision

Trupa care reprezintă România la Eurovision a avut deja prima repetiție la Eurovision 2018. „M-am simțit foarte confortabil la repetiții. Mă bucur că am reușit să mă mișc în rochia mea. Am avut ceva emoții ce-i drept. Mă simt bine aici la Lisabona”, a spus Cristina, solista trupei, la conferința ce a avut loc după repetiții.

„Avem mulți prieteni în Ungaria. Faptul că noi și Ungaria avem piese rock anul acesta e important. Putem rupe barierele și granița dintre cele două țări”, a declarat și Alex, membru al trupei The Humans.

Solista trupei a răspuns la întrebarea legată de sursa de inspirație pentru piesă. „Sincer, îmi place foarte mult Pink. Ea a fost inspirația mea nu doar în această melodie. Îmi plac oamenii care sunt reali, naturali, care sunt umani. Îmi place naturalețea și iubesc umanitatea. Iubesc oamenii”, a fost răspunsul Cristinei.

Sursă foto: Thomas Hanses (eurovision.tv)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Eurovision 2018

To Top