Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Rac

Compatibilitate Taur-Rac. Te-ai îndrăgostit de un Rac? Ține-l aproape căci este partenerul perfect! Alături de un nativ din zodia Rac vei avea tot ce îți dorești, adică o familie, dragoste, protecție și sinceritate.  El va ghici mereu dorințele tale și le va îndeplini înainte ca tu să le rostești. În plus, amandoi sunteți preocupați de partea financiară și munciți cu spor pentru a vă putea bucura de banii pe care îi faceți. Amandoi sunteți economi și amandurora vă place să investiți în ceea ce credeți, așa că viața voastră îmrepună va fi una ușoară și prosperă.

Taurii sunt interesați de lux și frumos, în timp de Racii sunt concentrați pe economii. Dacă vreodată te vei încumeta să cheltui mai mult decât ar trebui pe lucruri pe care ți le dorești, stai liniștit pentru că partenerul tău Rac sigur are ceva economii puse deoparte. Aveți țeluri asemănătoare, așa că vă vine ușor să vă înțelegeți unul altuia nebuniile și va completați perfect.

Compatibilitate Taur-Rac. În ceea ce privește sexul, Racul este partenerul perfect pentru tine. Nu va grăbi lucrurile, dar nici nu te va lua prea încet. Este o fire romantică, tandră, care te va surprinde mereu cu ceva nou. Viața voastră sexuală va fi pasională și plină de inedit.

Nativul din Rac se numără printre persoanele care au o nevoie constantă de dragoste. Pentru ei nu este suficient să le mărturisești sentimentele tale, ci trebuie să o arăți prin toate metodele. Aici intervii tu cu atitudinea ta protectoare, care îl va mulțumi din plin pe Rac. Oferă-i toată atenția și va fi mulțumit. Dacă îi vei trece cu vederea capriciile, relația voastră va fi una extrem de înfloritoare. Fii mereu pregătit pentru schimbări din partea sa.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top