Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Leu

Compatibilitate Taur-Leu. Dacă la început Leul pare perechea ideală pentru tine, vei vedea pe parcurs că există foarte multe diferență între voi. Da, ambii sunteți posesivi, fideli și orienteți spre partea financiară, însă aceste lucruri nu sunt suficiente pentru a face o relație să meargă. Diferențele dintre voi vor da naștere la multe certuri. Leul simte nevoia să fie măgulit. Trebuie să îi aduci în fiecare zi complimente și să îl faci să se simtă în centrul atenției, fapt care pentru tine poate deveni cam obositor. Nici comunicarea nu va fi foarte bună între voi, așa că trebuie să faci compromisuri din acest punct de vedere și să îi cânți în strună.

Răbdarea și persevereța ta vă vor ajuta să duci la bun sfârșit proiectele pe care le are Leul, însă la cea mai mică greșeală acesta îți va face reproșuri. Trebuie să îl ajuți să vadă realitatea și să înțeleagă că lucrurile nu merg mereu ca pe roate. Faptul că amandoi sunteți atrași de lumea materială vă va ajuta să faceți lucruri mărețe împreună, însă lipsa voastră de comunicare va duce la destrămarea acestora în final.

Compatibilitate Taur-Leu. Tu ești genul de persoană care economisește mult. Îți place să investeși banii, în timp ce Leului îi place să cheltuiască. Aici iar vor interveni probleme în cuplu și s-ar putea ca acestea să îți pună capac. Să recunoaștem, pentru tine banii chiar sunt importanți și nu vrei să îi risipești sub nicio formă.

Niciunul dintre voi nu este flexibil, așa că va fi greu să ajungeți la un punct comun, indiferent de situație. De ceea, cea mai importantă lecție pentru voi este toleranța. Învață să îl înțelegi pe Leu și să privești lucrurie din punctul lui de vedere. Totul va deveni mai ușor de digerat în această situație. Poate că trebuie doar să fii dispus să cedezi din când în când.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top