Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Gemeni

Relația dintre voi nu merge prea bine și neceistă multe compromisuri și multe schimbări din partea amândurora. Nativul din Gemeni nu stă pe gânduri și știe cât de prețios este timpul. Pe de cealaltă parte, Taurul este foarte calculat și se gândește de 10 ori înainte să ia o decizie importantă. Taurilor nu le place să își asume riscuri și sunt persoane foarte stabile, în timp ce Gemenii riscă totul pentru un vis, sunt mereu în mișcare și foarte schimbători. De asemenea, comunică foarte bine, calitate pe care tu nu prea o ai.

Gemenilor le plac mult călătoriile și vacanțele, în timp ce Taurii sunt mai statornici și preferă să stea în casă și să nu iasă din zona de confort. Țelurile voastre sunt foarte diferite. În timp ce tu ești atras de partea financiară, știi să faci economii și investiții, Geamănul nu este la fel. El nu simte nicio atracție față de lumea materială, ci vrea să își trăiască viața, să vadă mult elocuri și să facă lucruri noi.

Compatibilitate Taur-Gemeni. Cei din zodia Taur sunt extrem de inflexibili, iar versatilitatea Geemenilor îi poate pune în încurcătură. Răbdători și calmi, Taurii nu se potrivesc deloc cu Gemenii, iuți și mereu în priză. În plus, rpbdarea este chiar un mare minus pentru cei născuți în zodia Gemeni.

Pe plan sexual, Taurii sunt romantici, iubesc preludiul îndelungat, mângăierile și cuvintele frumoase. Gemenii sunt chiar pe partea opusă, foarte rapizi și nici pe departe romantici sau sentimentali. Aceasta este o discrepanță mare între voi, care vă va crea probleme. Uneori, riști să te simți ca și o jucărie sexuală pentru partenerul tău din zodia Gemeni. El iubește diversitatea și tot ce este nou,așa că trebuie să vii cu idei ingenioase chiar și în pat, pentru a-l mulțumi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top