Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Vărsător

Compatibilitate Rac-Vărsător. Nu sunt făcuți unul pentru celălalt, dar pot face eforturi să se înțeleagă. Racul este un semn de apă, iar vărsătorul este un semn de aer, și, se știe, apa și aerul nu stau prea mult timp împreună.

Pentru un Vărsător, până și dragostea poate deveni rațională. Racul nu înțelege apetența Vărsătorului de a citi cărți despre tehnologie, ezoterism, științe neconvenționale și alte astfel de lucruri interesante. De altfel, curiozitatea Racului și dilemele sale interioare despre lume s-ar putea să îl țină aproape de magicianul Vărsător, cel care are uneori capacitatea de a intui atât de bine lucrurile încât poate fi considerat vreun vrăjitor cu acte în regulă.

Compatibilitate Rac-Vărsător. Racul poate suferi foarte mult din cauza Vărsătorului, fără ca acesta să îi facă ceva în concret. Și asta pentru că Vărsătorul are un fel de a fi de reușește să pară cel mai arogant și cel mai nesuferit om, asta doar dacă nu îți propui cu adevărat să îl cunoști în detaliu. Spre deosebire de Scorpion, un alt semn zodiacal care o face pe misteriosul, Vărsătorul chiar este misterios, iar acest lucru este tentant pentru Rac.

De asemenea, Vărsătorul nu va sta aproape nicio clipă mereu în casă, așa cum și-ar dori Racul. Nativul Vărsător va pleva la primul cântec de sirenă să caute aventurile care îl pot împlini ca ființă umană, deoarece, da, spre deosebire de simpla curiozitate a Racului, Vărsătorul caută sensuri în viață. Mai mult, Vărsătorul nu acceptă dramatizările (destul de frecvente la Rac) și își ia jucăriile și pleacă definitiv.

Compatibilitate Rac-Vărsător. Un alt lucru care îi desparte pe cei doi este sociabilitatea. Vărsătorul este o fire mai sociabilă decât Racul, iar asta poate termina cu relația celor doi devreme. Vărsătorul are nevoie să iasă aproape săptămânal în cluburi sau excursii, în timp ce Racul preferă să aibă grijă de casă ori să petreacă făcând lucruri banale, dar într-un spațiu închis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top