Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Taur

Compatibilitate Rac-Taur. Este una dintre relațiile perfecte pentru Rac, și asta pentru că atât Tauru cât și Racul au un respect deosebit pentru tot ce înseamnă familie și cămin. Amândoi caută stabilitate dincolo de toate și planuri comune împreună fără a se aventura prea mult în viață. Taurul, ca zodie de pământ, va oferi mereu liniște și echilibrul necesar pe care îl caută sensibilul Rac.

Taurul nu se ascunde niciodată și spune tot ce gândește, iar uneori lipsa lui de diplomație poate fi înțeleasă ca o jignire din partea Racului. Cei doi pot comunica foarte bine dacă doresc, fiecare fiind suficient de capabil să explice ce fel de sentimente are și ce așteptări are de la celălalt. Racul, fire sensibilă și destul de bonomă, are anumite capricii cu care Taurul va trebuie să se obișnuiască.

Compatibilitate Rac-Taur. Taurul poate cuceri oricând un nativ Rac cu ajutorul vocii. Vocea Taurului este principalul lucru de care se îndrăgostește prima oară un nativ Rac, deoarece consideră o voce suficient de atrăgătoare și sexy încât să trezească dorințe sexuale incredibile. Și când mai pui că vocea ademenitoare a Taurului este asezonată cu șoapte de iubire și cuvinte care dau gata pe oricine, lucrurile sunt deja clare.

Taurul va aprecia întotdeauna capacitatea Racului de a pune punctul pe i, deși uneori Racul tinde să exagereze atunci când analizează un eveniment din viața personală sau pur și simplu când îl povestește. Racul dorește să epateze însă o face într-un stil inocent de care Taurul se îndrăgostește imediat. Cei doi se potrivesc de minune din punct de vedere sexual. Racul oferă sensibilitate și romantism iar Taurul vine cu ”bărbăția” și încrederea, fiind un sprijin pentru partenerul atent la nuanțe și sensibil la anumite comportamente ori gesturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top