Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Taur

Compatibilitate Leu-Taur. Relație plină de conflicte. Așa, scurt pe doi. De ce? Deoarece ambele semne zodiacale doresc cu tot dinadinsul să își impună personalitatea în fața celuilalt, iar la un moment dat se va ajunge acolo unde nu își dorește nimeni: la ceartă și chiar reacții violente.

Taurul este de o mie de ori mai încăpățânat decât Leul, iar dacă un lucru nu rămâne așa cum a stabilit el, scoate fum pe nări și lovește cu copita în pământ, așa cum ai văzut adesea în filme. Taurul îi taie rapid entuziasmul Leului, arătându-i de ce ideile sale nu sunt atât de strălucitoare pe cât par. Leul poate fi băgat în depresie de comportamentul nerespectuos uneori al Taurului.

Compatibilitate Leu-Taur. Taurul este semn de pământ iar Leul este semn de foc, ori, în această combinație, focul leului nu va face decât să întărească pământul până îl dezvoltă într-o piatră cu care poate sparge capete sau poate frânge inimi. Nu de multe ori despre Tauri se spune că au inimă de piatră. La această concluzie extremistă ar putea ajunge Leul după o serie de discuții deloc ortodoxe cu acesta.

Taurul știe cum să se joace cu Leul. Atunci când nu îi convine ceva, îi face capul calendar și îl enervează, iar atunci când Leului nu îi convine ceva, Taurul îl ignoră într-un mod extrem de sfidător. Cei doi nu se suportă deoarece fiecare își vede defectele proprii în cealaltă persoană, iar atunci când două pietre tari se unesc, întotdeauna ies scântei. Sexual, cei doi s-ar putea să se pedepsească jucând tot felul de jocuri erotice cu implicări… periculoase. Pofta de sex de nestăvilit a Taurului și pasiunea arzătoare a Leului transformă o noapte de iubire dintre cei doi într-o adevărată bombă nucleară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top