Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Vărsător

Compatibilitate Gemeni-Vărsător. Gemenii vor fi extrem de fericiți alături de Vărsători, deoarece ambele zodii sunt zodii de Aer. Compatibilitatea dintre cele două semne este dată de viziunea comună pe care cei doi nativi o au despre viață și pretențiile intelectuale ale fiecăruia.

Geamănul este veșnic tânăr și zburdalnic, iar Vărsătorul aduce o notă de cumpătare și reflectare asupra lucrurilor, fapt care îi este de folos Geamănului. Relația dintre Gemeni și Vărsător poate fi catalogată drept o relație care se bazează pe principiul „festina lente” (grăbește-te încet), adică, Vărsătorul ține cont de rapiditatea cu care Geamănul vrea să se întâmple lucrurile dar îi amintește că uneori răbdarea este de aur.

Compatibilitate Gemeni-Vărsător. Geamănul are nevoie de o persoană cu care se împărtășească până și modul în care face cumpărături, iar Vărsătorul este perfect pentru asta. Vizitele în mall sau prin cafenelele de pe bulevardul central sunt printre prioritățile aproape zilnice ale Vărsătorului, iar acest lucru îl încântă pe nativul Geamăn: în sfârșit are cu cine să iasă în oraș în mod frecvent.

Geamănul este atras de capacitatea Vărsătorului de a ieși din încurcături fără să facă scandal, de modul în care spune lucrurilor pe nume. Inovatorul și rezervatul Vărsător în același timp îi pregătește din timp terenul celui născut în Gemeni, ajutându-l în multe privințe cu mult înainte ca Geamănul să ceară asta. Cei doi se pot simți unul pe celălalt și se spune că de multe ori își citesc gândurile sau comunică prin telepatie.

Compatibilitate Gemeni-Vărsător. Geamănul se poate confrunta uneori cu inflexibilitatea Vărsătorului în privința anumitor sarcini ale casei, deși nu i se poate reproșa că nu face nimic prin casă. Cei doi pot ajunge la un acord: cine spală vasele, cine spală podeaua, cine se ocupă de baie și de hol etc. Este important de precizat acest subiect deoarece discuțiile în cuplu pot apărea fix de la treburile casei, iar de aici lucrurile pot degenera ușor într-o ceartă aprinsă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top