Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Taur

Compatibilitate Gemeni-Taur. Aer și pământ: nu sunt zodii foarte compatibile dar pot avea lucruri în comun. Pământul poate deveni mai fertil, de exemplu, în funcție de vânturile care aduc ploi sau nisip. Deși urmează fiecare unul după celălalt în zodiac (Taur după Gemeni), sunt total diferiți dacă îi luăm separat, și asta se întâmplă cu majoritatea zodiilor care vin în urma unei alte zodii.

Practic, relația dintre Geamăn și Taur poate fi un experiment social inedit. Taurul, conservator și tradiționalist fuge când aude de schimbare și viață modernă și liberă, așa cum sunt ele înțelese de către Geamăn. Mai mult, cei doi pot avea discuții serioase cu privire la subiecte tabu pe care lumea modernă începe să le accepte tot mai mult în viața lor.

Compatibilitate Gemeni-Taur. Taurul se concentrează foarte mult pe detalii și pe analizarea situațiilor, întorcând problema pe toate părțile posibile, în timp ce Geamănul face mai multe lucruri deodată, și, ce este culmea, toate îi ies de minune. Asta se explică datorită faptului că Taurii sunt persoane foarte inflexibile, spre deosebire de Gemeni care sunt mereu flexibili și aventuroși riscând de fiecare dată.

Taurul poate fi șocat cum un Geamăn reușește să se sucească de la o zi la alta, cum astăzi îi poate plăcea un lucru și mâine îl poate detesta. Taurul are nevoie de răbdare pentru a rumega toate evenimentele și de o ierarhie clară a acestora. Taurul alege bine informația și se gândește de ce are nevoie și de ce nu, spre deosebire de Gemeni care absorb tot și aleg abia când se văd cu tolba plină.

Compatibilitate Gemeni-Taur. Pentru a avea o relație armonioasă cu un Taur, este nevoie de răbdare, iar răbdarea este cuvântul pe care Geamănul îl detestă din toată inima. Uneori Gemenii pot face eforturi supraumane pentru a suporta lentoarea cu care se mișcă Taurii, însă până în punctul în care abandonează relația și își văd mai departe de drum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top