Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Leu

Compatibilitate Gemeni-Leu. Deși este o compatibilitate excelentă, sunt lucruri care îi despart pe Gemeni de Leu. Și anume, dacă în teorie Aerul cu Focul se completează de minune, în practică asistăm la o relație între un Geamăn extrem de flexibil și un Leu total inflexibil.

Leul îl cucerește din prima pe nativul Geamăn cu șarmul specific. Leii sunt tipul de persoane care în general își ”sufocă” partenerul, ținându-i înlănțuiți într-o poveste de iubire aproape teatrală. Geamănul suportă multe lucruri din partea nativului Leu deoarece este hipnotizat de eleganța și strălucirea regelui junglei. Geamănul poate învăța de la Leu cum să socializeze fără să pună suflet prea mult în relațiile cu oamenii sau cum să aleagă bine hainele de firme ori produsele cosmetice de calitate.

Compatibilitate Gemeni-Leu. Geamănul se poate adapta foarte rapid la stilul de viață pe care îl impune regele junglei, însă nu este suficient doar să se adapteze. Este bine ca Geamănul să îi spună de la bun început Leului care sunt pretențiile lui în viață și ce fel de relație își dorește cu acesta. Chiar dacă nativului Leu nu îi va cădea bine condiționarea relației de la bun început, va înțelege treptat că trebuie să fie și el mai maleabil, să încerce o ușoară flexibilitate.

Odată ce Leul a observat că nativul Gemeni știe să-și impună punctul de vedere, poate deveni marioneta acestuia, chiar dacă are rangul de rege al junglei. Leul se poate transforma în păpușa Geamănului și asta deoarece asistăm deja la clasica schimbare de roluri, când învățăcelul își întrece profesorul sau ”victima” devin ”călău”. Ceea ce trebuie să înțeleagă fiecare semn zodiacal din relația lor este că posesivitatea îi poate ajuta să își consolideze relația (ambele zodii fiind extrem de posesive), dar poate să o și distrugă într-un termen foarte scurt, poate chiar înainte să fi început cu adevărat povestea de amor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top