Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Fecioară

Compatibilitate Gemeni-Fecioară. Bun, din start aceasta este o combinație imposibilă deoarece la un moment dat unul dintre ei va spune „Stop!”. Însă, chiar dacă unul este semn de aer și celălalt de pământ, au ceva în comun care ar putea consolida relația: amândoi sunt patronați de planeta Mercur (Hermes, mesagerul zeilor), deci au suficiente abilități de comunicare pentru a sta de vorbă de fiecare dată atunci când ceva nu le convine.

Fecioarele gândesc mai mult decât Gemenii, întorcând situația pe toate părțile, și, deși Gemenii au impresia că gândesc mai repede, fac la fel de multe greșeli precum viteza de gândire. Gemenii trebuie să învețe de la Fecioare când să se oprească și cum să abordeze anumite situații, mai ales cele care par fără rezolvare la prima vedere.

Compatibilitate Gemeni-Fecioară. Fecioarele sunt bine organizate, critice și mereu cu o lupă la ele, toate aceste lucruri fiind calități care nu se găsesc la Gemeni, deși Gemenii le consideră niște defecte. Norocul Geamănului este că Fecioara nu este foarte posesivă, dar un strop de gelozie o poate transforma într-o prințesă a Iadului, iar nativul din zodia Gemeni nu va mai ști pe unde să scoată cămașa.

Ceea ce nu suportă Gemenii la Fecioare este spiritul critic. Geamănul consideră că Fecioara este nebună cu curățenia, organizarea și mereu comentează în situații de viață în care, într-adevăr, există o serie de probleme (lipsuri, defecte, nedreptăți). Gemenii consideră că Fecioarele sunt gică contra și o pot lua totul personal, însă Fecioara chiar militează pentru justițiabilitate și știe cum să își apere interesele atunci când simte că este călcată pe coadă.

Compatibilitate Gemeni-Fecioară. Fecioara este foarte moralistă și deschisă la minte în același timp. Fecioara are ca principiu o morală a binelui, considerând că fiecare are dreptul și obligația să facă bine și să fie fericit înainte de a se gândi dacă este bine ceea ce fac (în sensul filozofic). Oricum, Gemenii rareori își pun întrebări filozofice. Pe plan sexual, cei doi fac o pereche nebună, întrucât Fecioara este zodia de pământ cea mai flexibilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top