Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Capricorn

Compatibilitate Gemeni-Capricorn. Capricornul caută predictibilitate și stabilitate, multă muncă și armonie în cuplu, în timp ce Geamănul este mereu ahtiat după schimbări. Stilul bulversant al Geamănului îl poate scoate din sărite pe Capricorn, fire înțeleaptă și echilibrată caracterizată printr-un calm excesiv.

Capricornul este guvernat de planeta Saturn (cea care ne dă lecții de viață) și acest lucru îl ajută să se mențină tânăr și la bătrânețe, ba unii chiar întineresc pe măsură ce îmbătrânesc. Capricornu are magnetismul pe care îl invidiază din plin Gemenii, de a cuceri pe oricine fără să facă nimic. În momentul în care un Capricorn face un singur pas la o petrecere, toții ochii sunt ațintiți asupra lui și asta pentru că ceea ce inspiră sunt lucruri pe care le dorim a atinge cu toții: frumusețea prin execelență, stăpânirea de sine, calmul și eleganța.

Compatibilitate Gemeni-Capricorn. Punctul în care cele două semne zodiacale se vor întâlni în mod cert este umorul. Unul are un umor destul de colorat în timp ce celălalt (Capricornul) are un umor mai degrabă negru. Poantele Capricornului rezultă uneori prea complexe și mult prea fine pentru Gemeni, care vor să râdă din lucruri de care să se prindă mai ușor.

Capricornul știe cum să facă bani, poate mai repede și mai mulți decât a învățat Gemenii s-o facă. Acesta se identifică cu banii pe care îi câștigă și este foarte econom atunci când are planuri serioase de viitor. Capricornul este bun la casa Geamănului, care cum are un leu în plus în buzunar, îl aruncă pe fereastră pe lucruri absolut inutile.

Compatibilitate Gemeni-Capricorn. Pe plan sexual, cele două zodii pot coincide de minune: Capricornul este fermecător și foarte atent și grijului în pat, iar Geamănul este foarte insinuant în atingeri și ușor de neoprit atunci când are în cap vreun fetiș. Cei doi se înțeleg mai bine în pat decât în afara patului, însă într-o relație nu totul se rezumă la sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top