Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Gemeni-Balanță

Compatibilitate Gemeni-Balanță. Aici avem situația în care două semne zodiacale de aer trebuie să conviețuiască. Va reuși Aerul cu Aerul? Hmmm… da și nu, însă în funcție de clarificările din partea amândurora de la bun început se poate naște o compatibilitate excelentă.

Norocul pe care îl au cei doi este tocmai faptul că aparțin Aerului, acest lucru traducându-se prin
înțelegerea fiecăruia de către celălalt cu ajutorul intuiției (care foarte rar dă greș, mai ales la Balanțe). Este un clișeu a afirma că Balanțele sunt atât de echilibrate încât sunt anoste, ba dimpotrivă, nativul Geamăn va fi uimit să descopere focul interior al Balanței.

Compatibilitate Gemeni-Balanță. Un alt lucru fals pe care Geamănul îl știe despre Balanță este că aceasta preferă locurile de fițe, scumpe și pline de persoane îndoielnice, dar musai în buricul târgului. Nu este deloc așa! Cele mai multe dintre balanțe caută armonia și de multe ori o preferă în locuri cât mai retrase sau aglomerate, însă nu neapărat luxuriante.

Balanța reprezintă 80% din ceea ce caută un Geamăn la persoana iubită, la persoana ideală cu care să-și petreacă restul vieții. Geamănul poate avea impresia la început că Balanța este visătoare și foarte șarmantă, având într-adevăr calitatea de a seduce, însă pe parcursul relației se va descoperi că este o fire destul de rațională, lucru care se poate transforma în dezamăgire pentru Geamăn sau… poate învăța cum să nu fie afectat de toate nimicurile în viață.

Compatibilitate Gemeni-Balanță. Gemenii adoră felu în care Balanțele se comportă în pat: sunt romantice, nebunatice și normale în același timp, este echilibrul perfect. Niciunul dintre cei doi nu exagerează în privința fanteziilor sexuale (deși Geamănul are această tendință, însă cu alte semne zodiacale), așa că tot ce mai lipsește sunt câteva petale de trandafiri, un trubadur și niște trufe. Noaptea este garantată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top