Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Săgetător

Compatibilitate Fecioară-Săgetător. Avem o furnică şi un greiere, sau mai bine zis o Fecioară şi un Săgetător. Ce facem cu ele? Fecioară, mai bine rămâi aşa! Nu degeaba i se spune Săgetătorului semnul burlacilor. Doar printr-o aliniere nebună a planetelor aţi putea să vă întelegeţi, însă doar pentru un timp. Pâna la urmă, nici unul n-o să se simtă prea bine şi va lipsi mereu ceva. Să nu te mire, având în vedere că tu eşti Pământ, Săgetătorul este Foc.

În plus, dacă e să fim sinceri, Fecioara este o fire mai rezervată, şi mai timidă, pe când Săgetătorul este la polul opus. Filozoful filozofilor, n-are timp de explorat sentimente, iar fidelitatea e doar un concept moral oarecare şi uite aşa n-ajungeţi nicăieri.

Compatibilitate Fecioară-Săgetător. Principiul după care se va ghida întotdeauna Sagetatorul este libertatea, iar cel al Fecioarei stabilitatea. Dacă ai să ştii să-i oferi Săgetătorului o “colivie” ceva mai mare, în care să se poată desfăşura în voie fără să-şi dea seama că e prins, şi dacă ai să-I tolerezi nevoia de a se plimba, de a întalni oameni şi locuri noi, atunci sigur această relatie bizară va merge mai desparte.

Doar că Fecioara nu poate trăi într-un asemenea mediu înconjurător şi care în cele din urmă o va dezechilibra.

Compatibilitate Fecioară-Săgetător. Şi până la urmă, cât de mult merită oare să te schimbi pentru celălalt şi cât de departe se poate ajunge? Un sfat ar fi să nu spui nimănui, mai ales de faţă cu Săgetătorul că „sunteţi împreună”. Încearcă mai degrabă ceva de genul „mda, ne vedem, aşa, din când în când”.

Mult preţuita meticulozitate a Fecioarei va fi pentru Săgetător ca orzul pentru gâşte, adică nu doar că o să se enerveze şi o să sară-n sus, da în cazul lor ies scântei!

Compatibilitate Fecioară-Săgetător. În consecinţă, efortul de a face relaţia să meargă poate deveni prea mare după un timp. Dacă chiar îţi doreşti mult de tot asta înţelege un lucru : Săgetătorul e optimistul optimiştilor şi întruchipează spiritul liber, aşa că retrage-te cât mai des din faţa lui, iar el o să meargă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top