Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Rac

Pamânt şi Apă. Simpla alăturare a celor două cuvinte presupune o relaţie stimulantă şi cu foarte mari şanse de succes pentru aceşti nativi.

Compatibilitate Fecioară-Rac. Se ştie că Racul nu este prea dominant, iar asta îi convine Fecioarei de minune. Racul se pricepe de minune la cadouri şi mici atenţiei, lucru care-i place la nebunie Fecioarei. Nativul rac este suficient de posesiv încât să te facă să te simţi o Fecioară importantă şi este destul de zgârcit, aşa că se potriveşte de minune cu stilul tău financiar. Nu te va stresa niciodată cu cheltuieli inutile şi va aprecia grija ta pentru siguranţa zilei de mâine.

Un singur avertisment: totul poate merge excelent dacă îţi aminteşti mereu că este la fel de critic ca şi tine – intenţiile sale sunt bune de fapt, iar criticile sunt menite sa-ţi facă bine şi nu rău.

Compatibilitate Fecioară-Rac. După cum se ştie prea bine, Racul este o creatură foarte sentimentală, asta şi pentru că este guvernat de Lună. Tot de aici rezultă şi faptul că este foarte capricios. Acum se plânge, apoi râde, apoi se supară şi asta te-ar putea bulversa. Norocul amândurora că Fecioara este o fire răbdătoare şi se pricepe la ascultat, căci atunci cand va veni rândul ei să sufere, va găsi la Rac un umăr pe care poate să plângă, siguranţă şi fidelitate. Amândoi vă doriţi un cămin aşa cum trebuie, unde să vă puteţi destinde.

Atenţie, cu un Rac, începutul poate fi mai greu pentru o Fecioară. Nu-I chiar aşa uşor să intri sub carapacea lui şi să-l înţelegi. Uneori, de multe ori de fapt, Racul nu prea are încredere în sine, aşa că las-o mai moale cu criticile, întrucât îi rănesc de moarte toate reproşurile astea.

Compatibilitate Fecioară-Rac. Problema cea mai mare a Racului este faptul că-i secretos, aşa că nu-ţi va spune ce-l doare. Trebuie să te prinzi tu că s-a bosumflat şi n-are de gând să spună şi nu se va lăsa prea uşor convins să-ţi spună ce are pe suflet.

În pat vă înţelegeţi de minune, căci elementele se combină perfect în cazul vostru. Pământul şi Apa se amestecă mereu, iar primul va fi modelat de fanteziile celui de-al doilea. Racul realizează şi el cât de delicată e o Fecioară şi va avea la rândul lui răbdare, ceea ce va face ca apropierea fizică să fie una importantă şi nu ceva de-o noapte.

Aveţi foarte multe în comun. Răbdare, şi relaţia se poate dovedi una pe viaţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top