Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Fecioară-Pești

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Pești

Fecioară şi Peşti? Fie e cea mai bună combinaţie, fie cea mai proastă.

Compatibilitate Fecioară-Peşti. Ştiţi zicala conform căreia contrastele se atrag? Cam aşa e şi cu voi. Fecioara identifică dragostea cu sentimentul de siguranţă, fiind vorba mai degrabă de o compatibilitate intelectuală, pe când Peştii văd în asta o emoţie puternică, un fel de tornadă, ce se află în centrul tuturor lucrurilor. Cu toate astea, acea atracţie a contrastelor va dispărea destul de repede în momentul în care vă veţi da seama de diferenţele

Partea bună este că nativul zodiei Peşti are tendinţa de a se înţelege bine cu oricine, chiar dacă vei realiza că e mereu atent la ce ai tu de spus. Ca orice semn de Apă, este şi el destul de emotiv şi cu capul în nori, iar asta îţi va provoca un oarecare sentiment de frustrare, văzând că nu e în stare să-şi foloseasca toate atuurile şi calităţile pe care le are din belşug.

Compatibilitate Fecioară-Peşti. De fapt, veţi vedea că unul are multe din calităţile care-I lipsesc celuilalt. Peştele este idealist, creator, pe când tu eşti o Fecioară realistă, iar asta poate fie să creeze o balanţă în relaţia voastră, vie veţi fugi unul de celălalt cât mai repede posibil. Drept urmare, condiţia ca această legătură a voastră să fie una puternică este să vă acceptaţi diferenţele, iar tu să încerci să mai laşi de la tine din când în când pentru că doar aşa vei înţelege cum gândeşte un Peşte.

Totodată, va fi sarcina ta să ai grijă de lucrurile mărunte(facturi, cumpărături prin casă, etc), căci Peştele nu-şi va bate capul cu aşa ceva. În acelaşi timp, tendinţa ta de a încerca să schimbi oamenii nu va fi primită foarte bine de nativul Peşti, iar asta poate isca discuţii pe care niciunul dintre voi nu le vrea. Şi încă o chestie. Din punct de vedere financiar, Peştele e o catastrofă, şi nu spunem asta pentru că nu ştie ce să facă cu banii, ci pentru că nu-I pasă de valoarea lor şi nici nu-şi va da interesul să aibă prea mulţi.

Compatibilitate Fecioară-Peşti. La capitolul sex, totul va fi minunat. La început. După puţin timp însă, vei vedea cum Peştele, timid la început, se transformă într-o altă persoană, iar preferinţele lui sexuale vor fi adesea ciudate.

Drept urmare, relaţia asta poate să meargă în două direcţii: fie la altar, fie abandonaţi nava.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top