Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară – Berbec

Compatibilitate Fecioară – Berbec. Berbecul va reuşi să te fascineze din prima. Nici nu e de mirare, având în vedere că are cele mai nemaipomenite idei şi se îmbracă foarte stilish. Acest nativ reprezintă multe dintre calităţile pe care o Fecioară le apreciază foarte mult, dar şi defectele care te calca pe nervi.

Este prea impulsiv pentru calmul tău de zodie dePamânt. În plus, este posibil să interpreteze rezerva sau timiditatea ta drept o inhibiţie, şi să creadă că ai complexe. În timp ce Berbecul este cel mai stralucitor în societate, acolo unde îi place să meargă cel mai des, tu te simţi relaxat în natura sau, în locuri mai izolate. Berbecul este foarte impetuos, dar în acelaşi timp şi nesăbuit, iar asta o sa trezească spiritul tău critic.

Compatibilitate Fecioară – Berbec. Nu te aştepta să fie Berbecul cel care va da tonul unei viitoare relaţii, căci această sarcină cade tot în mâinile tale, pentru ca tu va trebui să te străduieşti mai mult să întelegi Berbecul şi pornirile sale spre aventură.

Fecioara are standarde foarte clare şi este extrem de ordonată şi consecventă, dar Berbecului îi trebuie cineva care să-l aprobe/admire/laude pentru fiecare acţiune a sa, nu să i se reproşeze mereu că a uitat vreun detaliu nesemnificativ (pentru el).

Compatibilitate Fecioară – Berbec. Partea bună este că Berbecul este un nativ pasional, iar sexual o să vă întelegeţi bine, dar nu neapărat din prima. Apropo, să nu te mire că Berbecul o să mai flirteze când în când, căci nu are intenţii rele; aşa e el.

Drept urmare, poate o Fecioară liniştită şi uneori introvertită să fie cu un Berbec? Da, cu multă răbdare, ar putea fi o relaţie frumoasă, asta dacă veţi încerca să comunicaţi mai des.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top