Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Capricorn-Gemeni

Compatibilitati

Compatibilitate Capricorn-Gemeni

Vitalitatea, energia și mintea fermecătoare a Geamănului te va cuceri din prima. Deși nu este genul tău, te vei lăsa dus de val și vei cădea în plasa lui cu ușurință. Evită să iei în serios anumite lucruri pe care le face sau le spune, pentru că de multe ori această persoană se va juca cu mintea ta.

Nativul din zodia Gemeni are mereu nevoie de schimbare. Așa că va dori să vadă laturi nedescoperite ale personalității tale. Dacă vrei să îl faci să s e simtă bine, apreciază-i iuțimea minții și inteligența, căci pentru el aceste trăsături sunt esențiale și este conștient că le posedă.

Compatibilitate Capricorn-Gemeni. Te vei pierde în discuțiile pe care le începe și nu te vei sătura niciodată să îl asculți. Cei mai mulți dintre Gemeni sunt surse inepuizabile de informașii interesante, care pe tine te vor captiva. Lasă-te fascinat, însă rămâi cu picioarele pe Pământ în același timp, pentru că poate fi imprevizibil.

Viața voastră sexuală va fi plină de pasiune. Geamănul va aduce mereu experiențe noi și nu vă veți plictisi deloc. Este preocupat de felul în care te simți și nu îți va cere mai mult decât simte că îi poți oferi. Dacă nu vrei să fii dat la o parte, încearcă să vii mereu cu ceva nou, să îl surprinzi, atlfel există riscul să se plictisească și să plece fără remușcări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top