Connect with us

Revistateo.ro

Cine ii raneste pe Capricorni. Citeste sfatul zilei de 29 martie 2016

Sfatul zilei

Cine ii raneste pe Capricorni. Citeste sfatul zilei de 29 martie 2016

Capricornul se confrunta cu tonul autoritar al superiorilor si simte nevoia sa isi verse oful. Va gasi cu greu o persoana care sa il inteleaga 100%. Citeste sfatul zilei de 29 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC
Pornesti cu entuziasm pe noul tau drum si ai parte numai de surprize placute. Nu e neaparat rau daca le spui si celor din jur de marile tale planuri, insa nu exagera cu lauda. Dupa cum spune si proverbul, lauda de sine nu miroase a bine. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR
Familia joaca un rol important pentru tine in aceasta perioada. Gasesti in cei dragi sprijin emotional si te bucuri ca ai langa tine persoane care nu te judeca pentru ce faci. Tine-i aproape pe cei care te fac sa te simti bine si nu o mai face pe ursuzul. Numarul norocos al zilei: 5.

TEST ONLINE. Esti aer, apa, foc sau pamant?

Minerva si Voropchievici, despre atentatele din Bruxelles. Ce urmeaza

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI
Esti omul zilei la locul de munca. Ideile tale ingenioase ii vor uimi pe sefii tai. Profita de solutiile pe care le-ai gasit pentru rezolvarea unei probleme si nu te rusina sa ceri o marire salariala. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC
Oamenii te vad ca pe un lider, iar tu te simti magulit cand observi respectul cu care esti tratat pana si de inamici. Ai grija, totusi, sa nu ti se urce la cap! Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU
Primesti vesti bune din partea unui prieten pe care nu l-ai vazut de ceva vreme. Daca simti ca te-ai indepartat de cunostintele tale vechi, n-ar fi rau sa pui mana pe telefon si sa dai un semn de viata. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA
Mai bine analizeaza la rece situatia in loc sa te ia gura pe dinainte. Daca nu esti 100% convins de un lucru, retrage-te si documenteaza-te. Nu uita ca informatia inseamna putere, iar emotiile anuleaza tot ce se poate construi cu cap. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top