Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai puternica zodie se loveste de 3 obstacole. Citeste sfatul zilei de 14 iunie 2016

Sfatul zilei

Cea mai puternică zodie se lovește de 3 obstacole. Citește sfatul zilei de 8 august 2017

Una din cele mai puternice zodii se va lovi de trei mari provocari azi. Citeste sfatul zilei de 8 august 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: SCORPION

Te poti considera cea mai puternica zodie din punct de vedere psihologic. Azi trebuie sa dai dovada de tarie mai mult ca in oricare alta azi. Trebuie sa rezolvi o problema contractuala de ultima ora, sa stabilesti o intalnire importanta si sa clarifici stadiul relatiei tale. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

E normal sa vrei sa arzi etapele cand vezi primele rezultate la scurt timp dupa ce te apuci de un proiect. Nu te grabi. Nu uita ca graba strica graba si in cazul tau acest proverb se potriveste de minune. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Intalnesti oameni colorati, oameni cu povesti de viata uluitoare, care te incurajeaza in tot ceea ce faci. E timpul sa ii asculti si sa inveti lucruri de la ei. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu mai poti amana o anumita decizie. Azi o iei o data pentru totdeauna si nu ai de ce sa iti para rau pentru ca esti transant. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Numai in sanul familiei poti regasi echilibrul de care ai mare nevoie. Suna-i pe cei dragi si spune-le tot ce te framanta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te opri la prima solutie pe care o gasesti in rezolvarea problemei care te apasa atat de tare. Mergi mai departe, cauta variante noi pentru necazurile tale. Mumarul norocos al zilei: 4.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top