Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla in viata amoroasa a Gemenilor. Citeste sfatul zilei de 26 martie 2016

Sfatul zilei

Ce se intampla in viata amoroasa a Gemenilor. Citeste sfatul zilei de 26 martie 2016

Ceva interesant si neasteptat se produce in viata amoroasa a Gemenilor. Citeste sfatul zilei de 26 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Traiesti o zi incitanta, plina de provocari, exact asa cum iti place tie. Profita din plin de ea pentru ca ai sansa sa te remarci in fata unor persoane de rang inalt. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Hopurile financiare s-ar putea sa te invete sa investesti cu cap, insa nu tot timpul poti sa faci asta. Multe lucruri care se intampla cu buzunarul tau nu depind mereu de tine. Numarul norocos al zilei: 11.

Horoscop saptamanal 28 martie – 3 aprilie 2016. De ce va fi Scorpionul super-starul saptamanii

PREVIZIUNI KARMICE 28 MARTIE – 3 APRILIE 2016. Tranzitul Lunii in Scorpion naste REVOLTE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

In dragoste si razboi e permis orice, nu-i asa? Azi te vei simti rasfatat de partenerul tau si ii vei permite orice idee nabadaioasa in dormitor. Iti plac senzatiile tari si erotismul pus in lumina sub forma artistica. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Rezolva sarcinile ce ti-au ramas restante. Nu mai amana solutionarea anumitor probleme legate de hartii, mai ales acum cand stii cum functioneaza legislatia. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Protesteaza daca simti ca mediul in care intri azi iti mananca linistea si buna dispozitie. Fereste-te de gandirea toxica a celor din jur si spune-le unde intrec masura. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Risca! Nu mai ai nimic de pierdut. Azi trec prin fata ta mai multe trenuri si, in oricare ai intra, vei vedea ca destinatia finala te va face sa sari de bucurie. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top