Connect with us

Revistateo.ro

Educatie

Ce LATURA ASCUNSA are sexul? Afectiunea care poate aparea in timpul partidei de amor

Sexul reprezinta o parte minunata a unei relatii de iubire si are un numar de beneficii asupra sanatatii. Acesta are insa si o latura ascunsa pe care daca nu o iei in calcul iti poti pune in pericol organele genitale.

Sexul ajuta la secretia hormonilor responsabili de starea de bine, fapt pentru care este recomandat de medicii psihologi.

Exista situatii in care, fie din nepotrivire in dormitor, fie din cauze emotionale, actul sexual poate sa fie dureros. Atunci cand, pe langa placere, simti si durere acuta nu este in regula.

Care sunt simptomele ca ai avut un contact sexual dureros? Printre cele mai evidente sunt sangerarile in zona vaginala, senzatia de zgarietura, pulsatii, febra si frisoane, urina rosiatica sau senzatii de arsura si mancarime.

Una dintre afectiunile care te pandesc in timpul raportului sexual este vaginismul. Aceasta boala cauzeaza spasme puternice si involuntare ale muschilor vaginali, lucru care poate face pe viitor imposibila penetrarea.

Din cauza durerilor in timpul actului sexual poate aparea si tensiunea vaginala. Nedilatarea himenului este cauza producerii acestei tensiuni care face imposibil actul sexual in sine.

CE LATURA ASCUNSA ARE SEXUL? Medicul ginecolog va poate ajuta in acest sens. Lubrifierea este esentiala pentru evitarea unui contact sexual dureros, iar dilatatorul poate fi folosit pentru relaxarea muschilor vaginali.

O alta afectiune mai putin cunoscuta de catre femei este vulvodinia. Vulvodinia este o afectiune cronica ce produce senzatia de arsura si mancarime in vulva.

CE LATURA ASCUNSA ARE SEXUL? Clitorisul, labiile si orificiul vaginal pot fi puternic afectate de contactul sexual dureros si inconfortabil. Vulvodinia poate duce la instalarea bolilor cu transmitere sexuala si a infestatiilor fungice.

Dieta poate face minuni pentru prevenirea unui contact sexual dureros si a afectiunilor mai sus amintite. Alege alimente bogate in fibre, legume si fructe proaspete.

Acestea ajuta la normalizarea PH-ului vaginal si elimina hormonii imbatraniti care fac actul sexual neplacut.

Sursa foto: Shutterstock

BONUS: Cum iti influenteaza hainele VIATA SEXUALA

Stiai ca hainele pe care le porti spun totul despre sexualitatea ta? Vezi cum te percep barbatii in functie de imbracamintea ta si cum iti afecteaza acest lucru viata sexuala.

Cum iti influenteaza hainele viata sexuala:

1. ROCHII LUNGI

Daca iti place sa porti rochii lungi esti o persoana foarte pudica. Barbatii vor fi entuziasmati sa te cunoasca din punct de vedere sufletesc si asta deoarece iti ascunzi corpul sub haine. Inspiri respect si ii faci pe masculi sa te trateze frumos.

2. ROCHII SCURTE

Daca rochiile scurte sunt preferatele tale, indiferent de culoare, esti o persoana care poate fi usor de cucerit. Viata sexuala este una plina de surprize. Preferi partidele de amor imprevizibile si urasti relatiile in care posesivitatea este litera de lege.

3. PANTALONI LUNGI

Daca iti place sa porti pantaloni lungi, mulati sau ceva mai largi, esti o persoana autentica. Ideile tale ingenioase se reflecta si in dormitor iar partenerul este mereu surprins de curajul tau in amor.

4. PANTALONI SCURTI

Esti o persoana foarte clasica si nu accepti partide sexuale pline de nazbatii. Nu te incanta deloc ideea de a face sex in public sau alte fantezii de tipul acesta. Esti o femeie de casa care poate sa imparta patul doar cu un partener stabil.

5. CAMASI

Camasile ii inhiba pe barbati. Daca vrei sa ii indepartezi, o poti face adoptand un stil ceva mai masculin. Daca iti inchei camasa pana la gat, vei indeparta orice barbat. Daca lasi decolteul ceva mai vizibil, ii vei incita dar nu vor avea niciodata curajul sa se apropie de tine.

6. MAIEURI

Iti place sa porti maieuri care scot in evidenta formele voluptuoase ale sanilor? Vei innebuni orice barbat. Le vei produce placere doar privindu-te, insa ceea ce nu stiu ei este ca nu esti usor de introdus in dormitor.

7. TRICOURI

Daca iti place sa adaugi un tricou la tinuta ta, esti o femeie extrem de rafinata. Totul pentru tine inseamna eleganta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top