Connect with us

Revistateo.ro

Berbecii vor fi surprinsi negativ de prieteni. Citeste sfatul zilei de 2 martie 2016

Sfatul zilei

Berbecii vor fi surprinsi negativ de prieteni. Citeste sfatul zilei de 2 martie 2016

Berbecii risca dispute uriase cu cei mai buni prieteni si asta pentru ca se simt dezamagiti. Citeste sfatul zilei de 2 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te poti baza pe prietenii tai azi. Realizezi ca fiecare om are un interes ascuns pe lumea asta si te mahneste teribil de tare aceasta revelatie. Nu te intrista pentru ca s-ar putea sa iti faci ganduri aiurea in aceasta perioada in care oricum esti foarte sensibil. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Putina concizie nu ti-ar strica, mai ales daca te invarti in medii unde esti nevoit sa interactionezi permanent cu o serie de oameni, care mai de care mai diferiti. Numarul norocos al zilei: 3.

ZEITELE GRECO-ROMANE in ASTROLOGIE. Cum va fi anul tau din martie incolo

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 29 februarie – 6 martie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Adu-ti aminte de acele sarcini pe care nu ai stiut sa le duci la bun sfarsit pentru ca ai ascultat mereu opiniile unor persoane bine intentionate, dar neavizate. Reactioneaza daca un lucru iti provoaca neplaceri si nu mai aproba tot ce iti spune ceilalti, oricat de prieteni s-ar da. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Lupta pentru ideile tale, oricat ar parea de bizare sau de indraznete pentru ceilalti. Fereste-te de influenta negativa a celor din jur si de gicacontristi. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi e ziua dorintelor! Daca iti pui o dorinta azi, ai toate sansele sa ti se indeplineasca. Nu de alta, dar este 2.03, iar din punct de vedere numerologic, aceasta data iti este favorabila. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu iti arata temerile pentru ca ceilalti vor profita de emotionalitatea ta. Ar fi bine sa taci si sa observi. Daca trebuie sa reactionezi pentru ca nu esti de acord un lucru ori nu il intelegi pe deplin, o poti face, dar ai grija la modul de exprimare. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top