Connect with us

Revistateo.ro

Berbecii cer AJUTOR! Citeste sfatul zilei de 10 aprilie 2016

Sfatul zilei

Berbecii cer AJUTOR! Citește sfatul zilei de 28 august 2017

Berbecii au nevoie disperata de ajutor intr-o problema sentimentala, iar Capricornii se simt extrem de singuri azi. Citeste sfatul zilei de 28 august 2017 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Esti intr-o situatie aparent fara iesire. Bate la toate usile, suna la toate numerele de telefon, striga dupa ajutor, fa tot posibilul ca cineva sa remarce necazul in care te afli. Situatia este una extrem de incarcata emotional si, tocmai pentru ca ai putea claca in orice moment, e bine sa ai pe cineva aproape care sa te sfatuiasca pe unde sa pasesti. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Lasa orgoliul deoparte si ajuta-ti partenerul de viata mai ales acum cand trece prin momente sensibile. Ai rolul de ghid pentru persoana iubita. Simpla ta prezenta rezolva totul. Nu e nevoie de solutii ingenioase, de teoreme, de matematica si fizica cuantica, ci doar de un zambet si o strangere de mana la momentul potrivit. Numarul norocos al zilei: 15.

Horoscop 28 august 2017. Ce zodii au o zi splendidă azi

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti extrem de bucuros sa vezi cum fostele tale iubiri se ineaca acum in regrete. Nu te culca pe o ureche si lasa-le sa isi vada fiecare de viata lor. Concentreaza-te asupra ta si verifica-ti periodic starea emotionala pentru a fi sigur ca esti gata pentru un nou inceput cu adevarat. Numarul norocos al zilei este 44.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O minune se produce in viata ta astazi. Esti extrem de fericit si nu mai ai rabdare cu oamenii tristi si deprimati. Nu e de mirare sa reactionezi urat cand vezi ca toata lumea se plange pentru ca ai trecut deja prin acea etapa si vrei sa te bucuri de viata. Daca cineva iti cere ajutorul astazi (cel mai probabil o ruda aflata in dificultate), ofera-i cateva sfaturi practice si nu sta sa ii lingi ranile. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Problemele se acumuleaza ca apa intr-un tsunami si, oricat de mult ai fugi de ele, valul se face tot mai mare. Infrunta toate dificultatile cu riscul de a te rani. E singura varianta in care poti face realmente ceva pentru a-ti imbunatati situatia. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi e ziua in care trebuie sa tragi linie si sa notezi toate realizarile din ultima perioada. Fii mandru de tine si stabileste-ti noi tinte de atins. In momentul in care nu vei mai avea nimic pentru care sa lupti, nu vei mai exista. Preferi sa fii o leguma sau un spirit viu, creativ, energic, asa cum esti de fapt? Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top