Connect with us

Revistateo.ro

Aceasta zodie incepe O NOUA VIATA! Citeste sfatul zilei de 22 martie 2016!

Sfatul zilei

Aceasta zodie incepe O NOUA VIATA! Citeste sfatul zilei de 22 martie 2016!

Nativul Leu va incepe o noua viata. Portile succesului se deschid acum si il iau prin surprindere pe semnul zodiacal guvernat de Soare. Citeste sfatul zilei de 22 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu e cazul sa fii modest azi. Proiectul in care te implici te face sa iti arati abilitatile cu orice pret, indiferent cat de multe obstacole ar aparea in cale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E timpul sa muncesti in echipa pentru a evita greselile pe care nu le vezi de unul singur. Profita de sprijinul pe care il primesti azi. Numarul norocos al zilei: 8.

Cea mai mare REMUSCARE a fiecarei zodii

Cele 3 zodii cu probleme in dragoste in primavara aceasta

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Simti ca impasul pe care vrei sa il depasesti e tot mai puternic? Ar fi bine sa iei in considerare o alta metoda de a depasi obstacolele ce-ti stau in cale. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti lipseste curajul de a spune NU unor situatii care iti fac rau. Nu e bine sa taci pentru ca problemele vor capata dimensiuni si mai mari. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Primesti o oferta noua de colaborare si ai toate sansele sa iti indeplinesti un mare vis, acel ideal care pentru tine reprezinta un nou drum in viata. Paseste cu incredere. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu iti fie teama sa visezi, chiar daca norisorii gri se aduna deasupra ta si te vulnerabilizeaza la cel mai nesemnificativ cuvant pe care il auzi de la ceilalti. Foloseste criticile pe care le primesti pentru propria ta reconstructie, insa nu lasa capul plecat niciodata! Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top