Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii se dau de gol in dragoste azi. Citeste sfatul zilei de 12 martie 2016

Sfatul zilei

3 zodii se dau de gol in dragoste azi. Citeste sfatul zilei de 12 martie 2016

Pestii, Racii si Balantele se dau de gol azi in legatura cu anumite lucruri nesincere pe care le-au facut in dragoste. Citeste sfatul zilei de 12 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Prinde curaj si rupe barierele pe care ti le pun ceilalti in fata. Construieste-ti propriul drum fara a mai depinde mereu de ceilalti. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E o zi frumoasa pentru tine si parca iti prieste sa ai zile tot mai senine. Profita de ele si strange energia necesara pentru perioada dificila care va urma. Numarul norocos al zilei: 4.

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

TOP 3 ZODII. Barbatii care domina intr-o relatie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te nemultumeste felul in care te privesc prietenii si ai senzatia ca nimeni nu te cunoaste asa cum te stii tu in interior. Spune-le ce te deranjeaza si explica-le de ce faci anumite gesturi in situatii determinate. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nesinceritatea ta va fi platita cand nu te astepti. Azi te scapi in fata partenerului in legatura cu un lucru pe care l-ai tot evitat in ultimele zile. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

In lista ta de prieteni exista persoane care ar face orice sa stie secretele succesului tau. Sa nu te mire daca iti pun si bete in roate. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi esti ceva mai relaxat decat ai fost toata saptamana. Te incanta sa vezi ca mai poti avea speranta de mai bine. Nu uita niciodata acest sfat: intotdeauna apare soarele dupa furtuna. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top