Connect with us

Revistateo.ro

Aceste zodii vor avea un sfârșit de an strălucitor!

Horoscop

Zodiile care vor străluci în perioada următoare. Se vor simți pe culmile succesului

Vor străluci, vor întâlni marea dragoste și vor da piept cu adevărata fericire. Citește zodia ta și vezi dacă și tu ești printre zodiile care se vor simți pe culmile succesului.

BERBEC

Jumătate din inima ta dorește să renunțe la partenerul de viață, cealaltă jumătate din tine nu are curaj să facă acest pas. Pe măsură ce vă uitați la cât timp a trecut, aproape că vă simțiți frustrat cu voi înșivă.

Inima ta vrea un lucru și capul tău îți spune să faci ceva complet diferit. Nu trebuie să-ți spună cineva ce să faci. Va veni clipa când vei lua singur decizia atunci când vei simți. Doar trebuie să vă amintiți că meritați mereu pe cineva mai bun și nu aveți nevoie de cineva care să vrea să vă conducă.

TAUR

Poate ești puțin cam confuz în ultima vreme. Nu știți dacă calea pe care o conduceți este cea potrivită. Urmați acea incertitudine, dar nu permiteți ca frica să vă dicteze alegerile.

CITEȘTE ȘI: 3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună

Uneori, calea grea de a începe mersul pe jos este cea care ne conduce exact unde trebuie să fim. Poate că următoarea perioadă nu va fi cea mai bună, dar ceea ce va ieși din ea este o recompensă mai mare pe care încă nu o vezi.

GEMENI

Viața ta a fost un pic cam stâncoasă, cu bune și rele, în cea mai mare parte a anului 2017. Modificări în carieră. Schimbări de relații. Modificări de viață care și-au pus cumva amprenta asupta ta. Toate aceste alegeri vor fi recompensate. Și poate că nu este vorba de o relație pe care să o descoperiți, deoarece anul acesta se termină, dar poate vă veți întâlni norocul în 2018.

RAC

Dacă ar fi trebuit să descrii 2017 până acum în viața ta, folosindu-te de un singur cuvânt, care ar fi? Cum ai supraviețuit ceea ce pare a fi cel mai rău an al vieții tale până acum? Astrologii promit că va fi mai bine.

Doar pentru că nu a fost grozav, nu înseamnă că nu va urma anul tău favorit încă. Intrarea în iarnă te va ajuta să înflorești mai mult. Stai acolo unde ești și așteaptă cu răbdare. Ce e al tău e pus deoparte.

LEU

Sunteți primul care aleargă după afecțiune de orice fel. Relații? Nu vrei să ai nimic de-a face cu asta. 2017 este pur și simplu o încețoșare a incertitudinii, deoarece vă întrebați cum ați făcut același lucru în fiecare zi și încă aveți psihicul tare.

Ai bătut la toba proprie. Ai râs la propriile glume. Iar dragostea va intra în viața ta și va rămâne chiar și când vei încerca să fugi de ea.

FECIOARĂ

Ați făcut un pas uriaș în carieră în ultima vreme și veți continua să faceți o treabă excelentă. Cel mai important este să realizați că vă puteți mândri de faptul că nu renunțați niciodată la visele voastre.

În ceea ce privește dragostea, ai sacrificat mult pentru persoana de lângă tine. Și până când va veni noul an, ei vor dori să-și intensifice jocul sau trebuie să fii tu cel care decide să nu mai joace. Adu-ți aminte de valoarea ta și că meriți tot ce e mai bun.

BALANȚĂ

Știi cât de rănit ați fost în ultima vreme. Există o rană adâncă în tine care va dura ceva timp să se vindece. Și doar când credeți că ați făcut progrese, cădeți câțiva pași mai înapoi.

Este bine să simțiți aceste lucruri la fel de grele ca tine. În timp ce dragostea ar putea fi ceea ce sperați că vă vindecă, ceea ce vă va vindeca nu este cineva cu care dormiți noaptea, ci mai degrabă ceea ce alegeți să faceți în timpul liber și cum să reveniți din acest punct de vedere.

SCORPION

Ești o persoană care a fost întotdeauna înțeleaptă indiferent de vârstă. Vedeți lucrurile în mod diferit. Întotdeauna ai dreptate. Întotdeauna ai fost un lup singuratic care bate la propriul tambur și se concentrează asupra obiectivelor sale.

Dar, cu o zi înainte de sfârșitul acestui an, veți trece peste bariere cu cineva care este atât de ager ca și dumneavoastră, dar are și toate calitățile de care aveți nevoie. Întotdeauna ai jucat în siguranță. Fiți gata pentru persoana din viața voastră, care va dori să vă facă și mai măreț.

SĂGETĂTOR

O veche poveste de dragoste nu îți dă pace. Adevărul este că nu ai încetat niciodată să iubești, chiar dacă nu ai vorbit de ceva timp. Dar adevărul este că nu meritați pe cineva care trebuie să plece și să te rănească.

Meriți pe cineva care te privește și îți dai seama că ești cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. Poate că nu va veni până la sfârșitul anului. Dar nu vă pierdeți speranța.

CAPRICORN

Ați fost norocoși să găsiți dragostea în viața voastră. Ca un cuplu sudat, totuși, vă veți confrunta cu un obstacol. Relația va continua sau vreți să treceți la pasul următor? Trebuie să te întrebi pentru ce te pregătești? Dar mai mult decât atât, te poți vedea petrecând restul vieții cu această persoană?

VĂRSĂTOR

În următoarele săptămâni, înainte ca anul să se încheie, trecutul tău se va întoarce să te bântuie. Deși v-ați schimbat și ați crescut și ați ajuns la maturitate, ei vă privesc și se gândesc la tot ceea ce ați făcut greșit.

Nu mai permiteți trecutului să dicteze momentele voastre actuale.

PEȘTI

În sfârșit, veți renunța la trecut și veți găsi o iubire care vă merită. Nu permite niciunei persoane să se intereseze de trecutul tău. Pot exista momente în care să fii fericit și respectiva persoană să vă strice bucuria.

Fii precaut! Perechea ta există, dar o vei cunoaște la momentul potrivit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top