Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care se cearta cu partenerul in acest final de saptamana!

Horoscop

Zodia care se cearta cu partenerul in acest final de saptamana!

Finalul de saptamana e putin cam indepartat de conceptul de „Ziua Indragostitilor” pentru acest nativ – este zodia care se cearta cu partenerul! Daca si tu esti nascut in acest semn, ai mare grija la relatia ta in acest weekend!

La finalul saptamanii, nativii nascuti in zodia Leu vor avea destul de multe probleme. Totul va incepe inca din data de 13 februarie, cand vor fi pusi pe cearta, motiv pentru care vor atrage reprosuri si nemultumiri. Vor aparea conflicte in weekend, in special in relatia de cuplu.

Citeste si: Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016

Vezi si: Horoscop februarie 2016

Acest lucru se intampla din cauza unui context astral extrem de nefavorabil: planetele Mercur si Venus intra in casa parteneriatelor. Prima oara va provoca probleme planeta Mercur ce transforma nativul din Leu in zodia care se cearta cu toata lumea! De la colegii de serviciu, pana la prieteni si rude, nimeni nu scapa de furia celui nascut in semnul Leului! Apoi, isi face aparitia Venus, cea care aduce discutii in relatia de cuplu.

Relatia conjugala va fi afectata de furtuni si certuri, din cauza celor mai banale lucruri. Este posibil ca partenerul de viata sa ii reproseze Leului ca nu este suficient de prezent in relatie, ca duce lipsa se afectiune sau chiar ca acesta sa faca o scena de gelozie!

Partea buna este ca nativii din zodia Leu vor avea noroc la bani in aceasta perioada si vor incepe saptamana cu dreptul, chiar daca pe plan personal lucruri mai scartaie putin. Cu toata forta inainate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top