Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Trasaturile care te fac speciala daca esti TAUR

Iata care sunt trasaturile care te pun in valoare daca te-ai nascut in zodia TAUR.

1. Sinceritatea. Femeia nascuta in zodia Taur este foarte sincera. Chiar daca e nevoita sa iti spuna in fata lucruri neplacute, prefera sa faca asta decat sa te minta frumos.

2. Bunul gust. Aceasta femeie are foarte mult bun gust si deseori este apreciata pentru aceasta trasatura. De fiecare data cand o vei intalni eleganta si rafinamentul sau te vor surprinde placut.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII FARA DE CARE VIATA TA AR FI TRISTA

3. Simplitatea. Doamna nascuta sub acest semn zodiacal este pe cat de eleganta, pe atat de simpla. Nu apreciaza extravaganta si prefera sa fie o aparitie discreta.

4. Loialitatea. Daca ai reusit sa ii castigi increderea trebuie sa stii ca femeia Taur nu te va dezamagi niciodata. Iti va sta alaturi atat la bine, cat si la rau si impreuna veti muta muntii din loc.

5. Gelozia. Desi nu strica putina gelozie, uneori intrece masura si asta creaza probleme. Daca nu ii oferi motive sa devina suspicioasa totul va merge ca pe roate.

6. Romantismul. Persoanele nascute in zodia Taur sunt extrem de romantice. Impresionezi usor o astfel de femeie cu un buchet imens de trandafiri sau o cina in doi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top