Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Trasaturile care te fac speciala daca esti LEU

Iata care sunt trasaturile care te pun in valoare daca te-ai nascut in zodia LEU.

1. Putere. Femeia nascuta in zodia Leu este puternica si independenta. Nu se lasa niciodata intimidata si poate conduce cu succes orice afacere.

2. Gelozia. Femeia Leu este renumita pentru aceasta trasatura. Este geloasa si posesiva, iar partenerul care ii ofera si cele mai mici motive de indoiala va fi parasit fara doar si poate.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII FARA DE CARE VIATA TA AR FI TRISTA

3. Loialitate. Este atat de geloasa pentru ca ea ofera loialitate intr-o relatie. Este credincioasa celui langa care a ales sa isi petreaca zilele si nu concepe ca ar putea calca stramb vreodata.

4. Erotism. Sexul este foarte important pentru ea si o relatie deficitara din acest punct de vedere nu va dura prea mult. Noptile alaturi de o Leoaica sunt foarte pasionale.

5. Prietenie. Orice femeie isi doreste sa aiba alaturi o astfel de prietena: credincioasa, sincera, mereu aproape in momentele dificile.

6. Temperament puteric. Nu este bine sa intri in conflict cu o femeie Leu, caci nu vei fi tu cel care va avea ultimul cuvant de spus. Este o fire apriga si se enerveaza rapid. Odata ce incepe sa vorbeasca, nu vei scapa prea usor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top