Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Trasaturile care te fac speciala daca esti GEMENI

Iata care sunt trasaturile care te pun in valoare daca te-ai nascut in zodia GEMENI.

1. Inteligenta. Femeia nascuta in zodia Gemeni este foarte desteapta si detine cunostinte din absolut orice domeniu. Cine intra intr-o convesatie profunda cu ea trebuie sa se asigure ca are un bagaj urias de cunostinte.

2. Comunicarea. Este una dintre nativele zodiacului care comuncia cel mai bine, indiferent de situatie. Acest lucru o ajuta foarte mult.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII FARA DE CARE VIATA TA AR FI TRISTA

3. Diplomatie. Femeia Gemeni discuta cu calm si foarte mult tact. Este diplomata chiar si atunci cand nu ar fi neaparat cazul si nu isi arata niciodata sentimentele.

4. Ascunsa. Putem spune chiar ca aceasta femeie are doua fete. Niciodata nu stii ce gandeste si de multe ori este duala in relatiile cu cei din jur.

5. Independenta. Femeia nascuta in Gemeni adora sa se descurce singura si nu vrea sa primeasca ajutor din partea nimanui. Este complet independenta si constienta de calitatile sale si profita din plin de acestea.

6. Romanitsm. Romantismul o caracterizeaza din plin. Iubeste calatoriile romantice, mesele in doi la lumina lumanarilor si surprizele siropoase din partea partenerului de cuplu. Nu vei da gres niciodata cu o bijuterie sau un buchet mare de flori.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top