Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Totul despre zodia RAC

RACUL de la A la Z! Descopera caracteristicile zodiei tale

TEMPERAMENT SI PERSONALITATE

Nativul din zodia Rac stie sa povesteasca frumos despre orice eveniment, dar si sa devina un bun ascultator. Este important de stiut ca este capabil sa adopte cele mai variate atitudini si stari de spirit. Atasamentul sau fata de familie si cei apropiati il face si un sensibil incurabil.

DRAGOSTE SI CASATORIE

Atunci cand vine vorba de dragoste, Racul este romantic si pasional. Simte nevoia ca sentimentele sa ii fie impartasite si este mereu in cautarea unei jumatati pana in momentul in care o gaseste. Dintre toate zodiile, Racul este cel mai indarjit sa se casatoreasca si sa isi intemeieze o familie.

SANATATE

In situatii de stres, Racul are tendinta sa se imbolnaveasca. Atunci cand se face trecerea de la sezonul cald la cel rece, nativul din zodia Rac are parte de raceli destul de severe.

APTITUDINI SI CARIERA

Fantezia si talentul Racului il indeamna catre arta. Fie catre scris, desen, film sau muzica, fie va face ceva maret in planul afacerilor cu alimente sau bauturi.

FEMEIA RAC

Este o romantica incurabila si isi doreste sa aiba cat mai multi copii. La capitolul cariera, nu este genul de tipa care sa isi doreasca sa atinga culmile succesului, dar cu toate acestea poate sa fie profesionista la locul de munca.

BARBATUL RAC

Este un traditionalist convins si atunci cand intalneste jumatatea perfecta o va coplesi cu dragostea sa. In plan profesional poate ajunge acolo unde isi doreste, este un vizionar convins si nu se da in laturi de la lupta.

COPILUL RAC

Copilul Rac este foarte atasat de parinti si are nevoie de afectiunea, intelegerea si suprortul lor. Chiar si in adolescenta va avea o puternica legatura cu mama, careia i se va confesa ori de cate ori are o problema in orice plan. Este creativ si ingenios inca din primii ani ai copilariei.

ELEGANTA

Pentru naticul din zodia Rac, hainele si imbracamintea sunt un mod de exprimare. Este atent la detalii si are o slabiciune dupa materialele scumpe. Nu de putine ori se intampla sa isi faca singur anumite piese vestimentare si asta pentru ca nu il multumeste ceea ce gaseste in magazine.

FRUMUSETE

Are un zambet cuceritor si in mare parte frumusetea ii vine din interior. Oamenii il considera o persoana placuta si agreabila si de cele mai multe ori cucereste prin farmecul sau irezistibil.

EROTISM

Naticul din zodia Rac este un romantic si sentimental convins. Va stii sa cucereasca pe oricine isi doreste si sa ii mentina fericirea partenerului la cote maxime.

Citeste in continuare totul despre zodia:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top