Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Taurii trebuie sa fie atenti la prieteni. CITESTE SFATUL ZILEI PENTRU ZODIA TA!

Este o zi plina de provocari pentru Tauri, Scorpioni si Pesti. Acestia sunt pusi in fata unor situatii in care nu pot reactiona decat cu multa celeritate. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu ai idee cat de mult conteaza sa fii acolo pentru cei dragi. Nu te lasa coplesit de situatiile care iti ameninta statutul social. Acestea vor fi doar niste incercari de scurta durata si, culmea, vor lucra tot in avantajul tau. Daca treci examenul acesta si nu permiti ca problemele prietenilor si rudelor sa te copleseasca , vei ajunge departe. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai foarte mare grija la prieteni. Daca povestesti ceva foarte personal este bine sa fii sigur de consecintele actiunilor tale. Nu raspandi povestile tale pentru ca ele vor fi folosite impotriva ta fix de cine nu te astepti. Trateaza totul cu seninatate si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Comportamentul tau nu este un exemplu pentru cei pe care se presupune ca trebuie sa ii inveti anumite lucruri. Din cauza nepasarii pe care nu o ascunzi deloc vei pierde oameni de valoare. Nu constientizezi cat de importante sunt anumite persoane pentru tine si cate sacrificii au facut pana acum iar asta duce la izolarea ta. Acorda-le mai multa atentie persoanelor care la un moment s-au purtat neadecvat cu tine fara sa fie rau intentionate. Numarul norocos al zilei: 19.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o lumanare din imagine si vezi ce fel de suflet ai!
AFLA AICI CARE SUNT ZODIILE CARE SUNT GATA SA RENUNTE LA TOT PENTRU TINE

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi primesti vesti bun din punct de vedere amoros. Tot efortul tau din ultima perioada pentru a capta atentia ACELEI PERSOANE este rasplatit astazi cu o chemare la plimbare sau chiar o iesire la cina impreuna. Nu refuza nicio invitatie pe care o primesti din partea persoanei pe care ai pus ochii oricat ai fi de timid sau de ocupat astazi. Numarul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Renunta la a-ti mai face planuri fara bani. Bazeaza-te doar pe lucrurile pe care le poti atinge cu propria ta mana. Atata vreme cat in portofelul tau abia se mai zaresc bancnotele este inutil sa visezi la excursii luxoase sau cumparaturi in fiecare zi. Strange cureaua si organizeaza-te mai bine pentru a evita pe viitor astfel de sincope. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai atatea lucruri de reparat in sufletul tau incat nu mai poti face fata situatiilor care te bombardeaza cu o viteza de neimaginat. Nu e o solutie sa te retragi in lectura sau sa meditezi, te pacalesti singur daca realizezi ca astfel problemele se vor rezolva. Spune ce ai de spus si, cu riscul de a cadea in dizgratia celorlalti, nu le ascunde absolut nimic. Numarul norocos al zilei: 3.

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Teodor Tau

    2015-08-27T22:40:00+03:00 at 2015-08-27T22:40:00+03:00

    Buna seara!
    Va rog up gradati programul zodiacal ;la gemeni da prea multe erori-PE BUNE!
    Gemenii niciodata nu sunt nepasatori;ei doar doresc sa fie luati in serios vizavi de doleantele lor;nu stiu sa falseze cu lucrurile pe care le trateaza cu max seriozitate;eu cand intalnesc oameni despre care am ajuns la convingerea ca au fost rau intentionate,sunt de o intraxigenta care ma sperie si pe mine vizavi de hotararea de a rupe orice legatura;faptul ca ,creditez in continuare ceva,pt mine cat si pt altii ar trebui sa fie in umila mea parere-APRECIAT;
    P.S. NU-mi permit sa tratez fara un respect maxim profesionistii in general ,si cu atat mai mult pe cei care sunt precum duhul-nevazuti;pe de alta parte, indiferent cine -nu permit sa se joace cu viata mea;ma cunosc foarte bine si nu vreau nici sa incurc,nici sa fiu incurcat;faptul ca de aproximativ 2 ani strang din dinti,si nu am inchiriat un spatiu comercial oricui,ar trebui sa fie interpretat in aceeasi cheie;prefer sa pierd decat sa fac compromisuri acolo unde stiu ca nu-si gasesc locul
    TOATE CELE BUNE !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top