Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 25 august 2015

Vesti proaste pentru Tauri si Capricorni: Astazi rabdarea va joaca feste iar asta are serioase consecinte asupra activitatii la locul de munca. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu crezi in miracole dar azi, mai mult ca niciodata, iti vine sa urli de bucurie. Nu te gandesti la nimic altceva decat la propria ta fericire si asta e foarte bine. A venit vremea in care sa fii si tu doar pentru tine pe lumea asta. Nu te simti vinovat pentru ca iti ‘permiti’ sa iesi din monotonia zilnica, aceea in care esti mereu la cheremul altora. Numarul norocos de azi: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu mai crezi de mult in relatii care sunt intretinute doar cu vorbele si, astazi, mai mult decat oricand, iti doresti sa vezi si faptele venind. Poarta o discutie calma cu partenerul tau si spune-i ca iti lipsesc o serie de lucruri pe care le-ai auzit doar in promisiuni. Nu arata ca esti disperat dupa atentia sa insa explica-i ca te simti singur in relatie. Numarul norocos al zilei: 34.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Renunta la ideea ca cei din jur au ceva impotriva ta. Nu te hrani cu aceste ganduri negative deoarece nu faci altceva decat sa te imbolnavesti. Daca simti ca traiesti o chestiune de viata si de moarte si te simti barfit, in loc sa fi ajutat, discuta cu persoanele indicate si nu face scenarii inainte de petrecerea faptelor. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Top 4 zodii care TIPA din orice

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Oricat de mult ai incerca sa seduci pe cineva, te lovesti mereu de acelasi zid. Rupe din temelii constructia imaginara care nu iti da voie sa fii tu insuti si gandeste-te la latura ta vesela si energica. Daca te porti natural nu mai ai nevoie de nicio tehnica de cucerire. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Renunta la tehnicile acelea (stii tu care) de convingere a apropiatilor sa te ajute. Nu doar ca esti o persoana previzibila dar astfel de actiuni te pot arunca in situatii din ce in ce mai penibile. Incearca sa nu ceri mereu ajutorul celorlalti, chiar si pentru lucruri extrem de banale pe care le poti face de unul singur. Numarul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Simti ca ai nimerit intr-un loc strain si nu mai ai idee cum sa faci fata situatiei. Detaseaza-te de tot ce iti face rau si trage tare. Nu uita ca tu esti singura persoana in care poti avea incredere 100%. Apleaca-te asupra carierei tale si nu te aventura in tot felul de relatii toxice sau ipoteze despre cum ar trebui sa fie anumite lucruri in viata ta. Numarul norocos al zilei: 80.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top