Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 24 august 2015

Gemenii au parte de un inceput de saptamana tumultuos. Calculele din ultima vreme nu se reflecta in realitate sau, dupa cum s-ar zice, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te-ai saturat ca lumea sa te considere o persoana ‘smechera’ si faci tot posibilul sa scapi de aceasta eticheta. Primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul este modul in care se reflecta comportamentul tau in ochii celorlalti. Pentru a scapa de aceasta prejudecata, nu te mai justifica pana la satietate. Poarta-te firesc si vei vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Este foarte bine daca ai o parere buna despre tine dar asta nu iti da voie sa ii sfidezi pe ceilalti. Modestia poate fi o tactica a persoanelor ipocrite dar in cazul tau se recomanda recugerea la ea pentru a-i proteja pe apropiatii tai. Lauda-te si tu dar ceva mai soft. Plus de asta, evita cu orice pret sa iti expui diplomele si calificarile cand te certi cu lumea. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai senzatia ca nu mai ai deloc spirit antreprenorial si asta deoarece schemele si tabelele de pe caietelul de acasa sunt contrazise de realitatea din piata. Pentru planurile de afaceri din viitor, consulta experti straini sau persoane cu ceva mai multa experienta in domeniu. Nu te mai baza pe ‘buna credinta’ a asociatilor sau a prietenilor. Numarul norocos al zilei: 6.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Deschide o fereastra si vezi ce fel de suflet ai!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai nevoie de liniste. Simti nevoia unei perioade de relaxare. Esti mult prea obosit pentru a putea continua in felul acesta. Cere cateva zile de concediu pentru a-ti incarca bateriile si rupe-te de tot vacarmul in care te-ai afundat in ultima vreme. Ai nevoie si tu de putin mai mult oxigen si de momente fericite petrecute alaturi de cei dragi. Numarul norocos al zilei: 24.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te cuprinde furia la gandul ca nu ai noroc in dragoste. Cu cat arati ca esti disperat cu atat mai mult persoanele care doresc sa te cunoasca te vor evita. Incercuieste-te de oameni pozitivi, veseli, creativi si scapa din labirintul emotiilor negative. Ai nevoie de un restart serios in interiorul tau iar aceasta ‘igienizare’ spirituala nu se poate obtine de unul singur. Numarul norocos al zilei: 44.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iti place sa combini eleganta cu perversitatea, hazul cu necazul, monotonia cu absurditatea si zambetele cu ridicatul din spranceana. Incepand de azi ai ocazia sa le demonstrezi celorlalti ca esti mult mai complex decat pare din afara. Introdu-i treptat, cu mare grij, in lumea extremelor tale si arata-le care sunt intentiile tale cele mai sincere. Numarul norocos al zilei: 8.

Pagini: 1 2

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top