Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 22 august 2015

Balantele trec printr-o etapa a lamuririlor iar sfaturile venite din partea prietenilor trebuie trecute printr-un filtru fin. Vezi sfatul zilei pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Cu sau fara ajutorul celor din jur, te descurci de minune in noua ta misiune. Ai acumulat suficienta experienta incat sa faci diferenta intre interesele tale si ale celor din jur. Nu te mai lasi pacalit usor si este foarte bine ca ai realizat, in sfarsit, ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Continua sa lupti cu arme cinstite si vei ajunge departe!

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iti pare extrem de rau pentru inconvenientele din ultima vreme. Reactionezi tot mai dur atunci cand nu trebuie si mai ales vizavi de cine nu trebuie. Incearca sa iti stapanesti emotiile si sa te uiti pe cine ai in fata atunci cand te exprimi. Risti sa iti pierzi prietenii daca iti versi nervii pe ei. Rezolva-ti problemele astfel incat acestea sa nu se amplifice inutil pentru tine.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Problemele de sanatate se pot agrava in urmatoarea perioada. Ai grija la alimentatia ta si renunta la proastele obiceiuri. Zaharul iti poate juca feste atunci cand nu te astepti. Incearca sa te hidratezi cat mai natural (apa proaspata sau suc de fructe facut chiar de tine) si evita pe cat posibil excesul de carbohidrati si sosurile picante.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti place sa te hranesti din suferintele celorlalti si te porti uneori ca o batranica avida de telenovele. Nu te bucura de raul celuilalt pentru ca roata se intoarce, iar atunci cand iti va veni tie randul s-ar putea ca nimeni sa nu te mai sprijine asa cum vei dori. Concentreaza-te asupra aspectelor cu adevarat relevante din viata ta si incearca sa te porti cat mai matur.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai ocazia de a-ti cere scuze fata de persoanele pe care le-ai banuit ca ti-ar face rau si chiar ai aruncat cu jigniri in stanga si in dreapta. Nu iti construi pasii pe prejudecati si temeri ci pe lucruri pozitive. Evita cu orice pret sa pasesti pe strazile care iti aduc amintiri negative sau sa intri in contact cu oameni care ti-au facut rau in mod deliberat.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti pus in fata unui examen extrem de dificil. Trebuie sa faci fata sfidarii, nepasarii, ignorantei si tupeului unei persoane fata de care inca nutresti sentimente pure. Distanteaza-te de patosul pe care il simti de fiecare data cand dai cu ochii cu acea persoana si priveste-o ca pe un om ca oricare altul. Iti faci singur rau daca sper ca va mai fi ceva intre voi.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top