Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 19 august 2015

Anumite semne zodiacale realizeaza ca, uneori, pentru a fi fericite trebuie sa sufere mult prea mult. Vezi sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Toti prietenii tai te invidiaza pentru strategia adoptata in ultima vreme de a nu spune nimic in situatiile conflictuale. Tine-o tot asa si vei avea de castigat!

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi nu iti arde de glume si vrei sa lamuresti anumite probleme aparute in gasca ta de prieteni. Inarmeaza-te si ia masuri de protectie pentru ca vin curbe!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Crezi ca le stii pe toate? Renunta la aroganta asta si asculta si parerile celor din jurul tau. Nimeni nu iti neaga geanialitatea dar nu e respectuos sa ii reduci pe toti la tacere pentru ca asa vrei tu.

RECOMANDRAE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Cauta metode de evadare din realitatea cruda in care te-ai bagat tot tu. Un film, o iesire la un concert, o savarina… orice poate functiona.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Scrii povesti complicate in mintea ta cu nemiluita dar niciuna nu e conforma cu realitatea. Fericirea trebuie muncita altfel! Cu multa bunatate si speranta!

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Realizezi ca, pentru a fi fericit, efortul depus este de doua sau chiar de trei ori mai mare. Priveste cu incredere si vei vedea ca munca ta va avea si roade.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top