Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sagetatorii sunt cuprinsi de PANICA! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sagetatorii sunt cuprinsi de panica deoarece se trezesc intr-o lume total necunoscuta. Lipsa confortului si a preciziei le dau batai de cap. Citeste sfatul zilei din 6 septembrie pentru zodia ta!

Sfatul zilei 6 septembrie 2015:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te arunca in gura lupului daca nu ai toate calculele facute. Risti sa devii persona non-grata pentru ca iti dai toata ziua cu parerea, criticand in stanga si dreapta fara sa oferi solutii importante sau macar informatii relevante temelor abordate. Numarul norocos al zilei: 44.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cu sau fara sprijinul persoanei iubite si a celor dragi, reusesti sa bifezi un succes important astazi. Nu iti face probleme in legatura cu cei care se vor gasi sa te judece cata vreme nu te-au ajutat cu nimic in calea devenirii tale. De fapt, multumeste-le criticilor pentru ca te ambitioneaza sa atingi perfectiunea! Numarul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te vezi actionand altfel decat cu inima insa asta iti va aduce multe pierderi, din punct de vedere material. E bine sa iti tii prietenii aproape dar ai grija ca actiunile tale caritabile din ultima perioada sa nu te duca la sapa de lemn. Numarul norocos al zilei: 84.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te instrainezi tot mai tare fata de oamenii care la un moment dat ti-au intins o mana de ajutor. Ai senzatia ca nimeni nu te intelege asa cum ti-ai dori si te inchizi in propriul tau univers. Concentreaza-te asupra lucrurilor care nu te lasa sa dormi si incearca o rezolvare a acestora cat mai rapid. Risti sa intri iar in depresie! Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Previziuni karmice 7-13 septembrie 2015: Berbecii vor fi BANTUITI de trecut!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Priveste in sufletul tau si intreaba-te: „Chiar sunt o persoana atat de egoista si rea?”. Raspunsul este evident nu. Fa acest exercitiu din cand in cand atunci cand simti ca lumea te judeca gresit pentru comportamentul tau. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei sa faci o schimbare la tine dar nu stii exact de unde s-o iei. Inainte de toate, doresti sa iti rezolvi micile probleme de sanatate insa planul tau financiar iti cam da batai de cap. Alege sanatatea si apoi distractia! Numarul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Accepta nebuniile si mofturile persoanei iubite cata vreme acestea fac parte din personalitatea sa. Daca mereu il corectezi pe partenerul tau si ii arati ca vrei sa il modelezi acesta te va parasi. Intr-o relatie, indragostitii trebuie sa se simta liberi.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Daca nu ai cum sa ii ajuti pe cei din jur, nu e cazul sa rabzi foamea pentru ei. Este crestineste sa imparti si ultima bucatica de paine cu un sarman insa cei care iti solicita astazi ajutorul nu sunt deloc sarmani ci urmaresc cu totul altceva. Vor sa se bage in seama cu tine pentru a castiga in popularitate. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Te cuprine panica inca de dimineata la gandul ca va trebui sa te integrezi intr-un nou cerc social, de dragul persoanei iubite, si nu iti place deloc atmosfera de acolo. Oamenii te privesc ca pe o ciudatenie si trebuie sa rabz fiecare sageata aruncata cu privirea. Refuza sa participi la intalnirea programata a iubitului tau daca stii ca nu vei face fata. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fa-ti un nou plan de investitii daca vrei sa mai salvezi ceva din banii pe care i-ai pus deoparte. Renunta la excese macar azi si calculeaza cum poti obtine mai multi bani cu ajutorul unor proiecte care sa iti mentina treaz interesul. Numarul norocos al zilei: 24.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege CULOAREA PREFERATA din imagine si vezi cum iti defineste PERSONALITATEA!

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Nu lasa pe maine ce poti face astazi! Daca nu mai ai nicio alta zi libera pentru a pune muraturi, a face curatenie sau alte treburi prin gradina, profita de ziua de azi pentru asta. Numarul tau norocos de azi este 47.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Adio, lacrimi si suspine! E timpul sa folosesti timpul DOAR PENTRU TINE! Nimeni de pe lumea asta nu merita sa primeasca atentie din partea ta pana ce epuizezi. Daca observi ca sentimentele tale raman fara raspuns, sterge orice urma de afectiune! Numarul norocos al zilei: 2.

Sursa foto: ewallpapers-hub.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top