Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Racii vor DREPTATE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Racii lupta din rasputeri pentru a se face justitie! Nu mai suporta sa fie tratati ca vinovati pentru orice problema apare in jurul lor. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 10 septembrie pentru zodia ta!

CITESTE SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te culca pe o ureche acum ca ai in fata toate oportunitatile prin care poti demonstra ca lucrurile sunt de partea ta. Daca ai senzatia ca nefacand nimic vei reusi sa le demonstrezi celorlalti toate capacitatile tale, e gresit. Nu e suficient sa ai o idee buna daca nu oferi solutii pentru a fi puse in practica. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cineva iti face o surpriza astazi, la pranz. Te bucuri foarte tare sa vezi ca mai exista oameni respectuosi si inimosi pe lumea asta. Ia acest cadou de bun augur si profita de aceste momente frumoase din viata ta. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai tendinta de a acapara discutiile iar asta poate duce la racirea celor mai bune relatii. Fii mai ingaduitor cu cei care au pareri diferite si incearca sa vezi si perspectiva lor. Un prieten adevarat este acela capabil sa asculte si sa empatizeze cu problemele apropiatilor. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Cauti dreptate si esti extrem de hotarat sa nu mai lasi lucrurile nerezolvate sau rezolvate de altii… prost! Te-ai saturat ca lumea sa te considere vinovat chiar si pentru ce nu intra in atributiile tale. Vorbeste raspicat si fa tot posibilul ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc. Numarul norocos al zilei: 17.

CITESTE SI: Top 4 zodii fara de care viata ta ar fi TRISTA

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Traiesti unul din cele mai dure momente ale vietii tale. Risti sa pierzi tot ce ai si chiar si lucrurile pe care nu le ai dar care au reprezentat o speranta ce ti-a tinut vie atentia. Este timpul sa iti schimbi definitiv viata. Curaj! Azi ploua dar maine va fi soare. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai crezut ca daca iti faci bine treaba nu vei intampina probleme insa ele rasar de unde nu te astepti. Habar nu ai ce sa mai faci pentru a-i impaca pe toti. Cert este ca te afli la capatul rabdarii si poti claca in orice moment. Adopta o strategie prin care sa nu iti faci rau. Sanatatea ta psihica este mai importanta decat orice solicitare exagerata. Numarul norocos al zilei: 21.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top