Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Racii sadesc REGRETE in sufletele apropiatilor! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Racii sunt pe cai mari azi! Persoanele care s-au purtat urat cu ei incep sa regrete comportamentul lor. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 21 SEPTEMBRIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai nevoie de liniste si cel mai bine ar fi sa iti faci timp pentru a te relaxa asa cum meriti. Alege o mini-vacanta la tara, la aer curat pentru ca numai astfel vei capata energia necesara pentru a incepe saptamana cu bine. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Bine faci, bine gasesti. Nu te zgarci la a le da celorlalti bani daca au mare nevoie de ei. Cel mai implinitor pe lumea asta este sa ii poti ajuta pe nevoiasi. Numarul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Previziuni karmice 21-27 septembrie 2015: Tulburari emotionale pentru Scorpioni si Varsatori

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA Previziuni astrologice pentru perioada 19 – 25 septembrie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Simte-te bine azi pentru ca ziua iti prieste. Inca de buna dimineata Soarele este de partea ta, din punct de vedere astrologic, asa ca profita de fiecare moment. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Oamenii care s-au purtat necuviincios cu tine regreta azi comportamentul lor. Nu insista foarte mult pe tema asta si lasa-i sa realizeze cat de mult au gresit. Numarul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Vrei sa te dumiresti in legatura cu un subiect sensibil dar nu alegi cea mai onesta cale pentru a afla adevarul. Renunta la tacticile insinuoase si intreaba direct ce vrei sa stii. Numarul norocos al zilei: 45.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ziua se insenineaza datorita unei persoane care apare in calea ta ca un inger salvator. Bucura-te de prezenta acesteia si arata-i universul tau multicolor. Numarul norocos al zilei: 7.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top