Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 27 august - 2 septembrie 2018

Karmice

Previziuni karmice 27 august – 2 septembrie 2018

Previziuni karmice 27 august – 2 septembrie 2018. Află din previziunile karmice pentru perioada 27 august – 2 septembire 2018 ce evenimente te pândesc și ce trebuie să faci pentru a avea o săptămână reușită. Ce rezervă astrele, pentru fiecare zodie în parte. Tu ce zodie ești?

Previziuni karmice 27 august – 2 septembrie 2018

ZODIILE DE APĂ:

Racii sunt sfătuiți ca zilele acestea să refacă anumite legături pe care le-au pierdut în ultima vreme din cauza programului încărcat. Au nevoie de aceste persoane în viața lor și vor primi multe sfaturi prețioase de la ele. Zilele norocoase ale săptămânii: miercuri și vineri.

Peștii și Scorpionii sunt nevoiți zilele acestea să fie mai prudenți în discuțiile cu cei dragi, pentru a nu strica lucrurile. Vorba dulce mult aduce, cum ar spune o veche vorbă, așa că ar trebui să țină cont de acest sfat. Zilele norocoase ale săptămânii: luni și joi.

ZODIILE DE AER: Gemenii primesc zilele acestea niște lecții de viață extrem de importante, mai ales în carieră și în plan financiar. Dacă nu își drămuiesc banii așa cum trebuie, s-ar putea să aibă probleme financiare, așa că mai mare atenție. Zilele norocoase ale săptămânii sunt vineri și sâmbătă.

Vărsătorii și Balanțele petrec zilele aceste niște zile extrem de speciale pentru ei și pentru persoanele speciale din viața lor. Unii dintre ei urmează să facă niște declarații și să încheie săptămâna într-o notă extrem de optimistă, dacă vor alege așa cum trebuie cuvintele. Zilele norocoase ale săptămânii: vineri și duminică.

ZODIILE DE FOC:

Leii au o săptămână excelentă pentru a face o cucerire care le va schimba viața. Doar de ei depinde să o cunoască pe acea persoană specială cu care să aibă o relație de vis. Zilele norocoase ale săptămânii: luni și marți.

Berbecii și Săgetătorii pot avea o săptămână reușită numai dacă sunt extrem de atenți la sarcinile care li se dau le serviciu. Dacă le îndeplinesc la timp și arată că sunt extrem de capabili, pot primi până la finalul săptămânii se pot aștepta chiar la măriri de salariu. Zilele norocoase ale săptămânii: miercuri și joi.

Zodiile de Pământ, sfătuite să petreacă mai mult timp cu persoana iubită

ZODIILE DE PĂMÂNT: Capricornii au nevoie să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și să descopere încotro se îndreaptă relația lor. Nu trebuie să se teamă să își asume riscuri zilele acestea. Zilele norocoase ale săptămânii: miecuri și duminică.

Fecioarele și Taurii vor avea o săptămână cu adevărat reușită numai dacă le vor permite și celorlalți să se implice în treburile lor și nu vor da comenzi celorlalți colegi. Zilele norocoase ale săptămânii: vineri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Karmice

To Top