Connect with us

Revistateo.ro

Karmice

Previziuni karmice 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Săptămâna cuprinsă între 26 noiembrie și 2 decembrie va fi una extrem de complicată pentru zodiile de apă. Vor descoperi câteva adevăruri care îi vor face să se schimbe complet.

Previziuni karmice 26 noiembrie – 2 decembrie pentru fiecare zodie:

Cele 3 zodii care vor descoperi adevăruri dureroase:

Racii vor afla anumite chestiuni pe care le bănuiau de multă vreme. Numai de ei depinde cum se vor poziționa de acum înainte. Trebuie să facă tot posibilul să se repoziționeze vizavi de anumite situații, mai ales din familie. Relația cu cei apropiați se va îmbunătăți dacă știu cum să folosească anumite informații.

Scorpionii și Peștii vor avea parte cam de aceleași dușuri reci. Acești nativi vor fi puși în fața tentației de a spune tot ce au aflat.

Vor fi extrem de mâhniți la aflarea anumitor secrete de familie ori adevăruri pe care nu le-au știut deloc, nici măcar nu le-au intuit.

ZODIILE DE FOC:

Berbecii și Leii trebuie să se concentreze mai mult pe performanța de la locul de muncă, asta dacă își doresc să primească banii scontați.

Săgetătorii au parte de o săptămână extrem de vulnerabilă. Vor fi puși în tot felul de situații-limită. Nu vor avea mereu răspunsurile la ei. Totuși, intrarea lui Venus în Săgetător le va aduce acestor nativi multă încredere în forțele proprii, iar relațiile de amor se vor îmbunătăți.

ZODIILE DE AER:

Gemenii vor avea o săptămână în care nu vor fi feriți de conflicte. Norocul lor este că au cuvintele potrivite în momentele potrivite și se vor scoate aproape de fiecare dată.

Balanțele și Vărsătorii se vor liniști. Vine soarele și pe strada lor, iar în zilele de miercuri și joi vor afla vești care le vor îmbucura sufletele.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii au parte de ceea ce și-au dorit. Săptămâna trecută nu au excelat foarte tare la capitolul comunicare, ba chiar au fost încurajați să nu fie slobozi la gură.

Ei bine, din 27 noiembrie sunt încurajați să facă exact opusul: să spună ceea ce gândesc pentru că astrele vor fi de partea lor.

Fecioarele trebuie să evite supărările, să nu se implice în conflicte cu persoanele dragi. Vor avea de pierdut dacă nu vor acționa cu tact.

Acești nativi au de făcut o serie de alegeri în materie de principii, de mod de lucru, de felul în care trebuie să se poziționeze în raport cu colegii de muncă.

Capricornii, în schimb, continuă perioada aceasta din an sub semnul necazului. Au parte de tot felul de momente revelatoare pe care din păcate nu le vor înțelege pe deplin.

Trebuie să facă o serie de eforturi ca să fie acceptați, să fie înțeleși. Vor avea carențe la capitolul socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Karmice

To Top