Connect with us

Revistateo.ro

Karmice

Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018. Săptămâna plină de neprevăzut pentru trei zodii

Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018. Se anunță o săptămână plină de neprevăzut pentru trei zodii. Cine trebuie să aibă mai multă grijă la cei din jur pentru a nu da greș.

Previziuni karmice 17 – 23 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

ZODIILE DE APĂ:

Peștii trebuie să fie mai atenți la serviciu, pentru că riscă să rămână fără locul de muncă din cauza unor mici neatenții. Dacă sunt mai prevăzători, pot schimba situațiile la 180 de grade. Zile bune: miercuri și sâmbătă.

Racii și Scorpionii sunt sfătuiți să fie mai atenți la ceea ce le spun cei dragi, mai ales dacă sunt persoane mai în vârstă. Aceste sfaturi le vor prinde tare bine în această săptămână. Zile bune: luni și joi.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii trebuie să se preocupe mai mult de starea de sănătate și să petreacă mai mult timp cu persoanele iubită. Au nevoie de aceste momente speciale, care le oferă multă energie. Zile bune: miercuri și vineri.

Fecioarele și Capricornii vor duce în această săptămână multe planuri la îndeplinire, însă se vor confrunta la tot pasul cu anumite piedici pe care trebuie să le treacă până la finalul săptămânii. Zile bune: marți și joi.

ZODIILE DE AER:

Gemenii vor putea ieși în evidență la locul de muncă dacă își dau interesul mai mult, mai ales în prima parte a săptămânii. Cu toate acestea, nu ar fi rău să plece mai mult urechea la ce spun ceilalți. Zile bune: vineri și duminică.

Balanțele sunt într-o perioadă foarte bună cu partenerul de cuplu, așa că trebuie să profite din plin de aceste zile și să facă planuri de viitor cu persoana iubită. Zile bune: miercuri și sâmbătă.

Vărsătorii au parte de o săptămână agitată, așa că nu ar fi rău să se ocupe mai mult de ei și să se odihnească mai mult și să își facă planuri care implică odihnă și relaxare. Zile bune: vineri și sâmbătă.

ZODIILE DE FOC:

Leu: Nativii Leu tind să facă în aceste zile mai multe cheltuieli, așa că trebuie să facă acest lucru destul de cumpătat. Zile bune: marți și miercuri.

Berbecii și Săgetătorii: Au un chef de muncă extraordinar și pot reuși să facă multe lucruri în această săptămână. În viața de cuplu, pot primi niște vești foarte interesante. Zile bune: joi și vineri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Karmice

To Top